Header Ads

Egyedülálló nőként kilátástalan a helyzetem: 110 forint a fizetésem, ebből elmegy 70 ezer az albérletre, 30 ezer a rezsire, marad havi 10 ezrem ételre!

Egyedülálló nőként kilátástalan a helyzetem: 110 forint a fizetésem, ebből elmegy 70 ezer az albérletre, 30 ezer a rezsire, marad havi 10 ezrem ételre!

Azt szeretném, ha elárulnátok, Ki hogyan csinálja?

Egyedülálló nőként kilátástalan a helyzetem, pedig relatíve van keresetem. 110 ezer forintért dolgozom, eladó vagyok egy élelmiszerboltban. A főbérlőnek egy 1,5 szobás panellakásért havonta 70 ezer forint plusz rezsit fizetek, azaz a 110 ezerből marad 10 ezer forintom kajára egész hónapra, és semmi kilátásom.

Nézegettem más lakásokat is, de amióta bejött ez a CSOK azóta képtelenség 70 ezer alatt egy minimum 45 négyzetméteres másfél szobás lakást megkapni. Nincs segítségem, sajnos a szüleim nincsenek már velünk, és a szerelem még nem nagyon talált rám, aminek köze lehet ahhoz, hogy heti 6 napot dolgozok, napi 10 órában és amikor végre vége, nincs már erőm elindulni szórakozni járni, hogy ismerkedjek vagy a gép előtt, az internetet bújni a sok hazug társkereső között.

Úgy néz ki, egyedül vagyok, és még ételre sem telik, így kénytelen vagyok a főnöktől beszerzési áron kiflit és kenyeret venni, hogy legyen mit ennem napközben. Az ebédemet , szégyen- nem szégyen a közeli népkonyháról hozom, ahol a rászorulóknak ingyen van főtt étel. Ne értsetek félre, nem panaszkodom, tudom, hogy van akinek fedél sincs a feje fölött, és ennyi pénze sincs ételre, de nem tudom felfogni, hogy az albérletek árai, hogyan szaladhattak meg ennyire?Tudom sokan azt csinálják, hogy keresnek maguknak valami palimadarat, ráerőltetik magukat, gyereket szülnek és eltartatják magukat! Én viszont ezt nem tudom és soha nem is tudnám megtenni, mert szerelem nélkül képtelen vagyok együtt lenni valakivel, szóval marad az éhezés.

Nagyon megköszönném, ha adnátok tippeket, Ti hogyan oldjátok meg azt, amikor 110 ezer forint jön be, de 150- et kéne kifizetni?

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!