Header Ads

Az öt hónapos kislányom súlyos májbeteg! Egyetlen esélye, ha egy életmentő műtétet végeznek el rajta, de ehhez rátok is szükségünk van! Segítsetek! Osszátok!

Az öt hónapos kislányom súlyos májbeteg! Egyetlen esélye, ha egy életmentő műtétet végeznek el rajta még ebben a hónapban, de ehhez rátok is szükségünk van! Segítsetek! Osszátok!A szigetszentmiklósi Dániel család 5 hónapos tagja a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinikáján várja hónapok óta, hogy meggyógyuljon. A májbetegséggel született kislányt már hetekkel ezelőtt megműtötték, ám a beavatkozás nem a várakozásoknak megfelelően alakult. A jövőben mindenképpen szükséges elvégezni rajta az életmentő májátültetést.

Minden reménység szerint a műtétet még szeptemberben elvégezhetik egy németországi klinikán, ahol élődonoros májátültetés segítségével az édesanya adja a mája egy lebenyét a gyermekének. Az anya hónapok óta a nap 24 órájában együtt van gyermekével a fővárosi klinikán. Dánielné Berják Zsanett elmondta: az elmúlt napokban rosszabbodott a baba állapota, most már táplálni is csak szonda segítségével tudják.

A külföldi beavatkozás, az ellátás, illetve az utazás költségeit Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (korábbi nevén OEP) finanszírozza, ám az ott tartózkodás további költségeket ró az öttagú családra. A családnak minden anyagi segítségre szüksége lehet, így aki teheti a Májbeteg Gyermekekért Alapítványon keresztül támogathatja Elena gyógyulását - mondta Dr. Dezsőfi Antal az I. sz. Gyermekklinika Hepatológiai osztályának vezetője, az Alapítvány kuratóriumának elnöke. A pénzbeli támogatásokat az alapítvány 11670009-07819800-70000006 számú bakszámlájára várják, a közlemény rovatban feltüntetve Elena nevét - hangsúlyozta a kezelőorvos.


Kérlek Titeket segítsetek a Dániel családnak, hogy meggyógyulhasson a kis Elena! Osszátok, hogy minél több ember értesülhessen róla és nyújthasson számukra támogatást! Köszönjük!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!