Header Ads

Az este mentőt hívtam a vajúdó feleségemhez, a diszpécser viszont közölte velem, hogy ilyenért nem küldi a mentőt! Végső elkeseredettségemben, Ezt tettem!

Az este mentőt hívtam a vajúdó feleségemhez, a diszpécser viszont közölte velem, hogy ilyenért nem küldi a mentőt! Végső elkeseredettségemben, Ezt tettem!
A kép illusztráció

Ma hajnalban megszületett a kislányom! Viszont nem vagyok maradéktalanul boldog sajnos:

Tegnap este, egy héttel hamarabb a vártnál, vajúdni kezdett a párom. Sajnos nincs autónk, amivel gyorsan be tudtam volna őt vinni a kórházba (bár nem biztos, hogy akkor is sikerült volna eljutnunk odáig), ezért hívtam a mentőket!

A diszpécser felveszi a telefont, majd miután elmesélem mi a tényállás, közli velem, hogy a mentők nem jönnek ki ilyenért. Nekem kell bevigyem a feleségemet, a szülészetre! Próbáltam őt meggyőzni arról, hogy ez nem fog menni, mert veszélyeztetett terhes, sűrűsödnek a fájások, a negyediken lakunk egy panel lakásban, amiben ráadásul még lift sincs és mindennek a tetejébe nincs semmilyen járművem, amivel eljutnék vele a kórházig! Ha csak nem a biciklim csomagtartójára ültetem fel!

Erre jött a válasz, hogy már pedig ő nem fog mentőt küldeni egy vajúdó nőhöz! Még pár percig próbáltam győzködni, eredménytelenül!

Végső elkeseredettségemben és idegességemben közöltem vele hogy - "Oké, akkor most bekapcsolom a rögzítést a telefonomon, kérem jelentse ki, hogy egy vajúdó nőhöz nem küldenek mentőautót!". Egy fél percig néma csend, majd egy "Mi a cím? Küldjük a mentőt..." válasz után lezártuk a beszélgetésünket.Hála isten anyuka és kislánya Laura is jól vannak! Az apuka még kicsit a sokk hatása alatt van, de nagyon boldog!

Köszönöm, hogy elolvastad a történetemet: Levente az apuka

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!