Header Ads

A körhintából kizuhant fiú édesanyja: "A szörnyűség előtti pillanatban egy hatalmas kiáltást hallottam – a fiamé volt." Videó

A körhintából kizuhant fiú édesanyja: "A szörnyűség előtti pillanatban egy hatalmas kiáltást hallottam – a fiamé volt." Videó

Anya: "Bűntudatot érzek" - ezt mondta annak a 18 éves fiúnak az anyja, aki szombat este kizuhant Várpalotán egy vidámparki hintából és emiatt újra kellett éleszteni. A veszprémi asszony két gyerekével ült fel a kalapácshintára, amely eltört, ők mind a hárman megsérültek, és még két másik vendég is, ketten pedig ki is zuhantak, a fiatal fiú feje a padkának csapódott.

„A szörnyűség előtti pillanatban egy hatalmas kiáltást hallottam – a fiamé volt. Akkor már tudhatta, amit én még nem."

Máthé Dia elmondta, jelenleg mély altatásban, kómában tartják gyermekét. Az orvosok kivárják, hogy a fiú fel tud-e magától ébredni, és ha semmi nem változik, akkor visszaaltatják.

A nő zokogva beszélt arról, hogy gyermeke gyakorlatilag biztosan maradandó károsodást szenvedett.

Vagy meghal, vagy örökre kómába esik, amíg él, ha életben marad, vagy örökre lebénul, vagy szellemi fogyatékos marad – fogalmazott.

Az édesanyát annyira megviselték a történtek, hogy néhány mondat után félbe kellett szakítani az interjút, majd mentőt kellett hívni hozzá.
Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!