Header Ads

A kisfiamnak Ricsinek, aki autizmussal élő, hamarosan születésnapja lesz és a segítségeteket szeretném kérni! Ezzel szeretném meglepni, de ehhez Ti is kelletek! Osszátok!

A kisfiamnak Ricsinek, aki autizmussal élő, hamarosan születésnapja lesz és a segítségeteket szeretném kérni! Ezzel szeretném meglepni, de ehhez Ti is kelletek! Osszátok!

Az egyik facebook csoportban tették közzé az alábbi felhívást! Mi is szeretnénk segíteni, ezért most megosztjuk veletek ezt az írást! Reméljük sikerül a meglepetés!

A segítségeteket szeretném kérni terveim megvalósításában. Kisfiamnak Richárdnak október 06-án lesz a 14.születésnapja. Szeretném Őt meglepni egy kis "vizuális" utazással, mivel még sohasem voltunk nyaralni, viszont nagy érdeklődést mutat a világ országai iránt.

Ebben szeretném kérni a segítségeteket. Ricsiről amit tudni kell, hogy Ő a saját kis világában él, autizmussal élő, halmozottan fogyatékos kisfiú. Autizmusából kifolyólag nem érti az embereket, a beszédet, és ő sem tud beszélni. Kommunikációs kártyák segítségével, illetve rajzokkal, írásban közli kéréseit. Verbálisan kevés szót ismer és használ. Ricsi már az olvasással kacérkodik, egyenlőre nagyon élvezi, hogy képes Ő is szavakat elolvasni, bár szövegértése nagyon korlátolt.

A kérésem, amiért hozzátok fordultam, hogy akinek kedve, módja és lehetősége van rá szeretném megkérni, hogy egy képeslappal legyen szíves hozzájárulni ahhoz, hogy a kisfiamnak számára emlékezeteset és maradandót nyújthassunk a születésnapja alkalmából. 🙂 Igazából nem tudjuk a kívánságait, vágyait, de nagy érdeklődést mutat a különböző országok iránt. Erre irányuló DVD lemezeket vásároltat és nézi is őket, térképet, útvonalakat néz az interneten.

Kisfiam nagyon szeret postaládát üríteni, úgy gondolom, ha meglátja, hogy az nevére érkezett valami, ki fog ugrani a bőréből! Megígérem, hogy az örömét megpróbálom majd egy kis rövid videóval bemutatni...! 😉

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.!

Postacímünk.: 
Sándor Richárd Zsolt 
Rábapatona Rákóczi utca 105. 
9142Mindenkinek nagyon szépen köszönöm/ köszönjük! Bízom benne, hogy senkit sem bántottam meg a posztommal, megkeresésemmel. További szép estét, és jó éjszakát kívánok mindenkinek. Üdvözlettel.: Sándorné Magyar Katalin

Segítsünk együtt Ricsinek meglepetést okozni és szebbé tenni a születésnapját! Kérlek Titeket osszátok, hogy minél több emberhez elérjen ez az üzenet! Köszönjük!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!