Header Ads

Tragédia! Most kaptuk a hírt, hogy a hat gyermekes Szandra hosszú küzdelem után, örökre lehunyta a szemeit! Az anya nélkül maradt gyerekeknek, nagy szükségük van rátok!

Tragédia! Most kaptuk a hírt, hogy a hat gyermekes Szandra hosszú küzdelem után, örökre lehunyta a szemeit! Az anya nélkül maradt gyerekeknek, nagy szükségük van rátok!Tavaly októberben mi is megírtuk Szandra, a hatgyerekes édesanya történetét, akinél daganatot állapítottak meg, ezért - vonakodva bár - de az adjkirály! felületén keresztül segítséget kért, hiszen a rengeteg kezelés miatt egyre nehezebben tudták férjével eltartani a gyerekeket.

Állítása szerint Szandra nagyon furcsán érezte magát, amikor feltette kérését az adjkirály!-ra, de elmagyarázta a gyerekeknek, miért van erre szükség, amikor pedig megérkezett az első felajánlásokat - első sorban tartós élelmiszert - tartalmazó csomag, megvárta, míg mindegyik gyerek otthon lesz, hogy együtt nyithassák ki.

A felajánlásoknak köszönhetően úgy tűnt, Szandráék sorsa hamarosan jobbra fordul. Most kaptuk azonban a hírt, hogy Szandrát legyőzte a betegség, és augusztus elején elhunyt.

Szandra haláláról a Vigyél Haza Alapítvány számolt be. Az édesanya tavaly került az alapítvánnyal kapcsolatba, amikor két kutyát fogadott örökbe a család, nem sokkal azelőtt, hogy újra diagnosztizálták a betegséget nála. Az Alapítványt annyira megérintette a család története, hogy úgy döntöttek, bár hivatalosan csak árva és sérült kutyák örökbeadásával foglalkoznak - felajánlásokat gyűjtenek a családnak.

Soha nem szoktunk családi, szociális problémákkal foglalkozni, hiszen minden civil szervezetnek van vállalása: egy olyan feladat, amit legjobb tudásuk, igyekezetük, és lehetőségeik szerint próbálnak elvégezni. Mi az árva, és sérült kutyákért dolgozunk, de van olyan helyzet, amikor ki kell lépnünk a magunk szabta keretekből, hogy olyanoknak segítsünk, akik maguk is segítenek, de most komoly segítségre szorulnak!

Ahogy barátaitól olvastuk, utolsó heteiben hozzájuk fordult lelki és anyagi támogatásért, bízva abban, hogy családjának meg tudják könnyíteni ezt a fájdalmas időszakot. Természetesen mi is, mint magánszemélyek anyagilag támogatjuk a gyermekeket, és alapítványunk megkönnyíti a család számára, a kutyusok tartásának anyagi terheit is. (Legalább egy évig mindkét kutya folyamatos ellátásával, orvosi kezelésével kapcsolatos valamennyi költséget átvállaljuk.)

Ez azonban nem elég, ezért az alapítvány gyűjtést szervez a család részére: most ti is segíthettek!

A családnak jelenleg leginkább pénzre van szüksége, hiszen hat gyereket kell iskolába, óvodába indítani.


Az alábbi bankszámlaszámon közvetlenül a családnak tudtok adakozni! Balogh Alexandra

Raiffeisen Bank

12012008-00760862-00100004

A közleménybe írjátok, hogy "adomány". Ha bármilyen más módon - például gyerekruhák felajánlásával - szeretnétek segíteni a családnak, vegyétek fel a kapcsolatot a Vigyél Haza Alapítvánnyal!

Kérünk mindenkit, hogy aki teheti, a fent található számlaszámra utaljanak bármekkora összeget a családnak! Itt most nincs kevés....Minden forint számít! Aki viszont anyagilag nem tudja támogatni a családot, az ossza meg Ezt a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljuthasson és segíthessen! Köszönjük!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!