Header Ads

Teljesen magunkra maradtunk, senki nem tudja hazahozni a kómában fekvő kislányomat Vanesszát, Bulgáriából! Kérlek Titeket Segítsetek! Osszátok!

Teljesen magunkra maradtunk, senki nem tudja hazahozni a kómában fekvő kislányomat Vanesszát, Bulgáriából! Kérlek Titeket Segítsetek! Osszátok!


Már lassan három hete nem tudjuk elérni, hogy hazahozassuk. Ez kész rémálom. Az orvosok nem kommunikálnak sem velünk, sem az egészségbiztosítóval, de még a lányunkat fogadni kész szegedi klinikával sem. Hatalmas csalódás. Azt hiszem ez az igazi Balkán.."

A szülők már a tartalékaikat élik fel, hogy minden nap meglátogassák a lányukat.

"Ha a tengerparton kell aludnunk és a kukából ennünk, akkor sem megyünk haza, amíg a lányunkat nem szállítják Szegedre. Nem hagyjuk magára ilyen embertelen körülmények között"

– mondta elkeseredetten az édesapa, Burkus Sándor.

A család jelenleg annyit tud, hogy Vanesszát csak magánrepülőgéppel lehet hazahozni. A szegedi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet vezetője a szülőktől már tud az esetről és fogadná is a lányt, ám ehhez szüksége lenne az állapotát igazoló papírokra és egy friss CT-re. Azokat azonban a burgaszi kórházból nem küldik, és nem is hajlandók felvenni a kapcsolatot a szegedi professzorral.

Ugyanígy az egészségbiztosító sem kapta még meg a szükséges dokumentumokat, a család pedig nem érti, mire várnak.

Augusztus közepére teljesen feléljük a tartalékainkat.

A szülők számításai szerint eddig több mint félmillió forintot költöttek arra, hogy lányuk mellett lehessenek és megpróbálják elintézni hazajuttatását. "Nagyjából másfél hétig tudjuk még finanszírozni az ittlétünket. Aztán majd a strandon alszunk, vagy a kórházkertben, nem érdekel. De Vanessza nélkül nem megyünk haza" – mondta az édesapa."

"Vanesszának sürgősen meg kellene műteni a csigolyáit, mert nagy az esély rá, hogy lebénulhat.""Annyit közöltek, hogy ez költséggel jár, így magánúton kellett kinyomoznunk: legalább 2 millió forintról beszélünk. A döntésünket már sürgetik" – mondta az édesapa, aki bár nem tudja, honnan teremtik elő a pénzt, csak akkor megy bele a bulgáriai műtétbe, ha írásba adják neki, hogy lánya nem szállítható. Erre azonban a kórház nem hajlandó.Az i-re a pontot az tette, mikor az édesapa bement a lány holmijaiért, amiről kiderül, hogy nincsenek a kórházban. Az ékszereit még a nagyszüleitől kapta, most se a nagymamától örökölt órája, se a nyaklánca, sem pedig a fülbevalója nincs meg. Igazából nem is a pénzbeni, hanem az eszmei értékük az, ami nagy - az apa attól fél, hogy ellopták őket.

Kérlek Titeket Osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a történet és a megfelelő személyekhez elérve, segítséget nyújthassanak! Köszönjük!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!