Header Ads

Tegnap Erre a pénztárcára találtam, amit szerettem volna visszajuttatni a gazdájának! Ám "Köszönöm" helyett Ezt kaptam tőle!

Tegnap Erre a pénztárcára találtam, amit szerettem volna visszajuttatni a gazdájának! Ám "Köszönöm" helyett Ezt kaptam tőle!

Tegnap találtam egy pénztárcát. Volt benne pár ezer forint, sok sok papírcetli és egy személyi. A cím ugye nem szerepel a személyin, rendőrségre meg nem szerettem volna vinni, mert nem akartam ott ülni 4-5 órát, ezért úgy döntöttem, hogy megkeresem az illetőt itt a Facebook-on, hátha rábukkanok.

Egy Kovács Edina nevezetű leányzóról volt szó. Sejtettem, hogy nem lesz egyszerű őt megtalálni és már előre izgultam, hogy vajon hány ezer találatot fog kiadni a Facebook.... Beletelt kis időbe de végül is meg lett. Stimmelt a profilképe alapján is.

Ráírtam messengeren, hogy nálam van a tárcája, erre elolvasás nélkül letiltott. Első gondolatom az volt, hogy a pénzt most elfagyizzuk! Én megpróbáltam de ha Ő így reagált, akkor mit erőlködjek? Aztán jobban átgondoltam és úgy döntöttem, hogy adok neki még egy esélyt, hátha az Édesanyja fent van és akkor neki írok ( ha már a személyin fel van tüntetve az "anyja neve", akkor hajrá).

Nem egy hétköznapi nevű anyuka volt. Begépeltem a keresőbe de legalább háromszor elrontottam, mire sikerült. 1 találat (nem voltam meglepődve rajta). Már csak abban bíztam, hogy anyuka nem heti egyszer néz fel a Facebook-ra. Neki is leírom a szokásos szöveget és a számomat...Nem telt bele 3 percbe és már hívott is hálálkodva, hogy azonnal indulnak is érte. Megérkeztek, a lányka szemlesütve álldogált, de azért elmormogott egy "köszönöm" - öt. Anyuka meg kipattant a kocsiból, puszi, ölelés és egy óriás milka kíséretében kimarta a kezemből a pénztárcát és fejbevágta vele a lányát. 

Jó tanács: Mielőtt letiltasz valakit, előbb olvasd el, hogy mit szeretne.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!