Header Ads

Tegnap csöngettek! A postás volt, aki pénzt hozott nekem! Mikor megláttam a feladót, teljesen ledöbbentem! Nézzétek kitől jött!

Tegnap csöngettek! A postás volt, aki pénzt hozott nekem! Mikor megláttam a feladót, teljesen ledöbbentem! Nézzétek kitől jött!Tegnap csöngettek! A postás volt, aki ezer forintot hozott nekem! Mikor megnéztem a feladót, nem hittem a szememnek! Bármilyen kapzsi és romlott világban is élünk, azért vannak még önzetlen emberek!

Bár többször lenne hasonló példa, amiről hallunk!!

Szeretném megosztani veletek kis történetem: Körülbelül 3 héttel ezelőtt, a csepeli nagy Tesco-ban a kihelyezett Coca Cola-automatából szerettem volna italt venni. Betettem egy 1000 forintost, azonban azt elnyelte és nem reagált semelyik gombra sem. Ezek után felhívtam a hibabejelentéshez megadott telefonszámot.

Nem azért hogy panaszkodjak, hanem hogy tudjanak róla és minél hamarabb meg legyen javítva a gép, hogy más ne járjon úgy mint én. Miután felvették, elmondtam mi a gond, majd megadtam telefonon az adataimat és azt mondták, hogy köszönik a bejelentést, hamarosan intézkedni fognak.

Én ezt az esetet már el is felejtettem, azonban ma csöngetett a postás és hozott egy 1000 Ft-os bankjegyet a Coca Cola Magyarország megbízásából.Vannak még becsületes emberek!

Amennyiben elnyerte tetszésedet a történet, kérlek oszd meg, hogy minél több ember értesülhessen róla!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket! Köszönjük!