Header Ads

TE, aki tegnap este a Gyöngyvirág utcában megütötted a 73 éves édesanyámat, mert Ezt merte neked mondani! Mégis milyen "embernek" tartod magad? Megtalálunk!

TE, aki tegnap este a Gyöngyvirág utcában megütötted a 73 éves édesanyámat, mert Ezt merte neked mondani! Mégis milyen "embernek" tartod magad? Megtalálunk!

A kép illusztráció


Az alábbi történetet Enikő osztotta meg az egyik facebook csoportban!

Tegnap az édesanyám levitte sétálni a Gyöngyvirág utcában a kutyáját. Jött szemben egy jól megtermett izompólós tetovált férfi, aki szintén a kutyáját sétáltatta.

Odaszólt neki anyukám, hogy - " Legyen szíves megfogni a kutyáját, mert az Öné nem kutyabarát és nem szeretném, hogy összeugorjanak! " Erre a férfi lekezelően és felemelt hangnemmel szólt hozzá, hogy ő neki ne mondja meg, mit csináljon

Édesanyám erre megszólalt - "Miért beszél maga így egy idős hölggyel, mikor csak szépen megkértem valamire?" Pár másodperccel később a férfi odament a 73 éves édesanyámhoz, lekevert neki 2 hatalmas pofont úgy, hogy megszédült és még ráadásként ellökte a földre és a fejét is beverte (csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia). A fél arca belilult.

Ép ésszel felfoghatatlan, hogy milyen emberek léteznek és mikre nem képesek! Látleletet vetettünk! Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy ha látta valaki az esetet, akkor jelentkezzen, mert édesanyám nem ismerte és nem tudta megjegyezni az illetőt! Csak annyit tudott mondani, hogy nagy darab volt és tetoválások voltak rajta.


Osszátok, hátha eljut egy olyan személyhez az üzenetem, aki tud nekünk segíteni abban, hogy megtalálhassuk ezt az "embert"!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!