Header Ads

Nem találjuk a mi kis egyetlen Biankánkat és a rendőrség is tehetetlen. Könyörgöm segítsetek megtalálni! OSSZÁTOK!

Eltűnt a 22 éves értelmi fogyatékos kislányom és szinte mindenki tehetetlen. Bianka nagyon okos, nincsenek ellenségei, jól tájékozódik. Biztosak vagyunk benne, hogy nem tévedt el. Kérlek szépen segítsetek megtalálni! A rendőrség szerint még van remény! Minden megosztás rengeteget jelenthet! 
Bianka középsúlyos értelmi fogyatékos. Legfrisebb információk szerint a Pécsre tartó buszon látták, és Budapestre készült.


Eltűnt neve: Szabó Éva Bianka
Életkor: 22 éves Eltűnt: 2017.08.07.
Utolsó ismert tartózkodási helye: Komló 
Személyleírás: magassága kb 160 cm, súlya 80 kg .
Ruházata: kék Adidas hosszú nadrág ,narancssárga hosszú ujjú póló.

Egyéb információk: Ma délelőtt 9 óra körül elment a gyógyszertárba,haza viszont nem érkezett, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen. Pszichiátriai kezelt, állandó gyógyszereket szed. Bianka középsúlyos fogyatékos.


Kérünk szépen minden jóravaló embert, hogy segítsen! Nektek csak egy megosztás , de nekünk egy újabb remény, hogy újra láthassuk a drága Biuskánkat...Ha nem lesz meg, mi azt nem éljük túl...
A rendőrségi kéri, hogy aki Bianka jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld száma.

Hálásan köszönünk minden megosztást és szívesen fogadunk bárminemű segítséget!!