Header Ads

Mindent érez és lát a kómában fekvő leányom, aki már a gyermekeit sem láthatja! Hozzátok fordulunk segítségért! Kérlek szépen osszátok!


Katalin történetet anyukája kérésére osztjuk meg veletek! Véleményünk szerint mindenkinek tudnia kell az esetükről! Hatalmas erőt és kitartást kívánunk kedves Katalin, mi mindannyian VELED vagyunk!

Mindent lát és érez az éber kómában fekvő Katalin, akitől megvonták gyermekei láthatását. Immár három éve fekszik éber kómában, mégis minden rezdülést érez a barcsi édesanya, aki gyakran sír fájdalmában gyermekei után.

Óriási nagy teherrel kell nap mint nap megküzdenie a barcsi Kistaj Évának. Ugyanis három éve ápolja kitartóan, éjt nappallá téve lányát, Katalint, aki agyműtétje óta éber kómában fekszik. A 36 éves Kati szívét ugyancsak óriási teher nyomja: környezete szinte minden rezdülését érti, és édesanyja szerint rettentően fáj neki, hogy amit a legjobban szeretne, nem teljesül.

A szeme nyitva van, mindent ért. Már a kezét is kezdi lassan emelgetni, ami hihetetlen csoda. Ha kérem, reagál, és nézi az ajtót, mert a gyermekeit várja. Aztán mindig sír, mert nem fognak jönni – mesélte szomorúan Éva.

A gyerekek, a 12 éves lánya és a 14 éves fia Éva szerint azóta nem jártak édesanyjuknál, hogy kómába esett. Katalinnak a műtétje előtt ez volt az utolsó szava: a gyerekeimet akarom.

Kata, a műtét előtt boldog édesanya volt.

De sajnos itt még nincs vége a történetnek. A napokban értesítettek egy levélben, hogy teljes egészében megvonják Kati láthatási jogát, valószínűleg egy jogi tévedés miatt.

Pedig annak idején Kati egyedüli anyaként nevelte gyermekeit. Mindene a két gyermeke volt. Innentől, ha akarnának is jönni, akkor sem tehetik meg. Fogalmam sincs, miért döntöttek így. Ez a legkegyetlenebb dolog, ami egy édesanyával valaha történhet... mondta édesanyja, Éva. Az anyuka ezért most ügyvédet keres, aki segít nekik bizonyítani igazukat.

Éva mindent megtesz, azért hogy visszanyerje a lányátA kis családot ezenkívül még egy félmillió forintos vízdíjhátralék is nyomasztja, ez havonta 44 ezer forint törlesztőrészletet jelent, amit folyamatosan lánya mellett lévő Éva nem tud kigazdálkodni. Katalinra hamarosan újabb koponyaműtét vár.

Kérünk mindenkit, aki tud egy megosztással járuljon hozzá az édesanya és Katalin támogatásához, mert így olyan helyekre is eljuthat segélykérésük, ahová egyébként nem. Nektek csak egy kattintás, nekik akár egy jobb életet is jelenthet! Köszönjük! 
Forrás
Az alábbi gomb segítségével oszthatod meg: