Header Ads

Megszakad a szívünk!! Így gyalázták meg a kisfiúnk, Ádámka sírját! Ők lehetnek a gyanúsítottak! Kérlek segítsetek őket kézre keríteni! Osszátok!

Megszakad a szívünk!! Így gyalázták meg a kisfiúnk, Ádámka sírját! Ők lehetnek a gyanúsítottak! Kérlek segítsetek őket kézre keríteni! Osszátok!

Borzalmas dolog, ami a Kovács családdal történt a napokban. El sem tudjuk képzelni, hogy milyen ember az, aki ilyen cselekedetre képes! Ember egyáltalán az ilyen?

Elhunyt gyermekük sírjához igyekeztek, amikor arra lettek figyelmesek, hogy valaki vagy valakik, megrongálták a kisfiúk Ádámka sírhelyét:

A megtört szülők így nyilatkoztak az esetről:


Mint minden héten, most is a szokásos heti látogatásunkat tettük meg az elhunyt kisfiunknál, aki immár 4 éve hagyott itt bennünket. Odaérve azt vettük észre már távolról, hogy valami nem stimmel a sírján. Közelebb érve már tisztán láttuk ezt a leírhatatlanul gyalázatos tettet, ami szavakkal egyszerűen kifejezhetetlen..

- Erre egyszerűen nem lehet felkészülni. Szavakkal leírhatatlan.
- mondta a megtört apuka.


Az kis Ádámka sírja és a közvetlen mellette lévő pár sír is kosszal és emberi ürülékkel volt összepiszkítva, a múltheti virágok összetörve, széttépve hevertek mindenhol. A feleségem rosszul lett mikor meglátta.


A helyi temetőőr vallomása alapján nem látott semmi gyanúsat az éjszaka alatt, rendőrségi nyomozás már folyamatban van.

A borsodi rendőrség közleménye szerint, nem ez volt az első eset, hogy ilyesmi történt. Egy fiatalokból álló csoportot gyanúsítanak ezekért a tettekért, biztosat azonban még nem tudni.A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy akinek az üggyel kapcsolatban van bármiféle információja, az a helyi Rendőrkapitányságon tegye meg a bejelentést.

Kérlek Titeket Osszátok, hogy minél hamarabb elfogásra kerüljenek a tettesek.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, hogy minél több ember értesülhessen erről!