Header Ads

Ma reggel felszállt a villamosra egy szőke göndör hajú nő - attól amit ezután tett, jó időre elment mindenki étvágya!

Ma reggel felszállt a villamosra egy szőke göndör hajú nő - attól amit ezután tett, jó időre elment mindenki étvágya! Keresem azt a lányt, akivel ma reggel 6:30-6:50 közt utaztam a 24 villamoson. Szőke göndör hajad volt, mély sötét barna szemed, zöld felső, citrom sárga nadrágban, és szandálban ültél velem szemben. Ezek alapján remélem magadra ismertél!

Annyit szeretnék neked mondani, hogy:

Közel 10 percig zabáltál ( sajnos még jóindulattal sem tudom azt mondani, hogy ettél ) egy majonézes, tojásos, rántott szeletes, szezámmagos, salátás szendvicset aminek a tartalmát sikerült a fogaid szorításában teli pofával röhögve villantani miközben végig arról beszéltél a barátnőiddel, hogy milyen ciki Áron.

Szóval, ha eljut hozzád ez az üzenet, akkor kérlek 6:40-ig próbálj meg megjelenni a már előbb említett járaton, mert ilyen hatásos fogyókúrám még sosem volt.Ha hiszed ha nem, most 21:55 van, de még ma egy árva falat se ment le a torkomon, mert akárhányszor eszembe jut az az önelégült, pökhendi képed azzal a pókirtó fog szerkezettel és a benne lévő hús maradékokkal, na meg az elmosódott sminkes fejed, engem azonnal a rosszullét kap el. -írja Gábor Zoltán a Pesten Hallotam csoport egyik tagja.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!