Header Ads

Ma este ( 2017.08.21-én ) az Újhold varázslatos ereje segít kívánságaink teljesülésében! Oszd meg, kedveld és ma éjjel minden kívánságod teljesül!

Ma este ( 2017.08.21-én ) az Újhold varázslatos ereje segít kívánságaink teljesülésében! Oszd meg, kedveld és ma éjjel minden kívánságod teljesül!

Az újhold ideje jó alkalom arra is, hogy új célokat tűzzünk ki, illetve a régi terveinket és a kitűzött feladatainkat felülvizsgáljuk, mert jó ötleteink támadhatnak, és később a megvalósítás is könnyebb lesz.

Ma Újhold lesz. Az Újhold kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a már idejétmúlt, túlhordott, túlparázott dolgainkat letegyük. Az elengedés egy nagyon pozitív hatású folyamat: egy szinttel magasabbra kerülünk, mert megértjük, hogy a régi beidegződéseink megkötnek és nem segítik a boldogulásunkat. Ezért érdemes minden Újholdkor szánni rá néhány percet, hogy átgondold, mi az, ami visszahúz, ami akadályoz abban, hogy továbblépj, hogy új dolgokba kezdhess.

Legyél bátor, ne félj attól, hogy valami értékes és fontos dolgot elveszítesz. Csak akkor kaphatsz új, jobb dolgokat, élményeket, ha készen állsz rá. Csukott (teli) kézbe nem lehet új dolgot fogni. Ha elengedtük régi sérelmeinket, szomorúságunkat, félelmeinket, akkor tiszta lappal, újra építkezhetünk. Új alapokat hozunk létre, felépítjük kívánságainkat. Ahhoz, hogy vágyaink teljesüljenek, jól kell tudni kívánni. Ugyanis van az a mondás, hogy

“Vigyázz, mit kívánsz, mert megvalósul!”


Most itt a lehetőség ebben a 2-3 napos fázisban a: 
méregtelenítésre, salaktalanításra vagy a rossz szokások felszámolására, életmódváltásra.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!