Header Ads

Ma az Ikeában voltam ennek a fültanúja: Egy "anya" négy gyermekével vásárolt mellettem, amikor így szólt az egyik kislányának! Anya az ilyen, kérdem én?

Ma az Ikeában voltam ennek a fültanúja: Egy "anya" négy gyermekével vásárolt mellettem, amikor így szólt az egyik kislányának! Anya az ilyen, kérdem én?
Egyik olvasónk osztotta meg friss élményét velünk, ami mélységesen felháborította!

Ezt el kell, meséljem. A mai nap folyamán én jártam az Ikeába. Mentem a bejárat fele gyalog és látom, hogy 38 év körüli nő egyik oldalán 3 év körüli gyerek a másikon 6 év körüli. Sajnos szegényesen öltözve. Aztán mögötte meg egy 10év körüli meg 13 év körüli gyermeke. Szintén szegényesen öltözve.

Ezt értem arra, hogy póló szakadt és a nadrág is meg koszos volt a ruha. A hajuk is rendezetlen volt. Hozzá teszem a nő egy „szivárvány” volt középen. Magas sarkú cipőbe csini táska és friss haj stb. Mentek fel a lépcsőn és vonszolta a két picit maga mellett. Meg szólalt a telefonja meg álltak az út közepén. Fel vette és hangosan kommunikált. A legkisebb meg fogta az anyja lábát. Erre a nő nem látsz, te beszelek az fontosabb. Ez aztán egy anya. Mentem az akciós részlegre és hát észrevettem őket. Nem figyeltem oda, de amit hallottam durva volt.

Anyuka: Kicsim nézd akciós a bögre 995.
10 éves: Anya, de van már otthon és szerintem nem kellene.
Anyuka: Akciós és kész tegyél bele a kocsiba 4-et.
6 éves: Minek annyi mikor mi többen vagyunk?
Anyuka: Csak mert így jó.

Ott voltam az illatos gyertyáknál. 3 darab került 1000Ft-ba. Hát mit ne mondja sok érte.

Anyuka: Tegyetek bele 6 csomaggal.
13 éves: Veszel, nekünk köszönjük szépen.
Anyuka: A nappaliba és a háló szobámba lesz. Azt hitted, hogy rátok költök.


Ezen teljesen ki akadtam. Durva és boldogan köszönte meg és ezt kapta flegmán mondta neki rátok nem költök. Hozzá tenném csak egy fiú volt köztük. Nem értem, ha van, gyerekem én második vagyok a létrán. Első a gyerekem és úgy jövök én. Sajnáltam a gyerekeket rossz volt ezt látni. Bár meg vagyok róla győződve, hogy nevelőszülő volt a hölgyike! De akkor is.......

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha úgy gondolod, hogy erről másnak is hallania kell!