Header Ads

"Kedves Tolvaj!" Közlöm veled, hogy egy édesanyát loptál meg tegnap! A két gyermekem köszöni neked, hogy nincs több közös biciklizés anyával! Van egy üzenetem is a számodra!

"Kedves Tolvaj!" Közlöm veled, hogy egy édesanyát loptál meg tegnap! A két gyermekem köszöni neked, hogy nincs több közös biciklizés anyával! Van egy üzenetem is a számodra!

Egy édesanya tette közzé az egyik facebook csoportban, az alábbi bejegyzést:

Üzenem annak az embernek nem nevezhető tolvajnak, aki tegnap délután 16 óra 30 perc körül nagyon nézegette, majd végül ma hajnalban (2017.08.16) 2 óra 4 perckor ellopta a lekötött biciklimet az Aquincumi CBA elől, hogy Megvan az arcod!

Voltál annyira szerencsementes, hogy arccal a kamera felé mentél lopni.

Tudom annyira nem érdekel, de azért közlöm veled, hogy egy két gyerekes anyukát loptál meg, aki szimplán azért hagyta ott éjjelre a biciklit ahelyett, hogy hazavitte volna, mert autóval vitték haza. Az 5 éves fiam köszöni szépen hogy nincs több közös biciklizés anyával, a 6 éves lányom pedig köszöni azt, hogy nem hozunk haza több termést és kavicsot a bicikli kosárban!

Egy olyan járgányt loptál el amiért konkrétan maximum fagyipénzt kapsz, a kosár már ütött kopott és persze ferde is minden irányból, a kormányon a szivacs le van csúszva és szakadt is, a lámpa nem működik, a kitámasztója pedig egyenesen botrányos, de hát ezt úgy is láttad, érezted, mert felültél rá és szimplán eltekertél vele.

Mindenesetre, a kamera felvételeit átnéztük, rendesen látszol rajta, a rendőrség is megnézte, megindult az eljárás ellened.

Komolyan láthatósági mellényben hesszelted a bicómat?

Ha valamilyen okból mégis szeretnéd visszaadni, akkor kérlek hagyd a 1031 Budapest, Római tér 1. Szám alatt lévő CBA-nál! Ja de a címet tudod! Akkor légyszi csak szólj a biztonsági őrnek a CBA-ba (Tominak hívják és nagyon kedves ) ő majd biztosan vigyáz rá amíg hazaérek a munkából! Akkor talán visszavonnék egy két dolgot.Osszátok légyszíves, hátha eljut ehhez a drága tolvajhoz és jó útra térvén visszaadja a biciklimet és ezzel a közös programunkat is a gyerekeimmel!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!