Header Ads

Kedves Facebook társak! Az én egyetlen Dédim most lesz 90 éves, egy meglepetést szervezek neki.. Segítsetek, hogy élete legszebb szülinapja lehessen ez!

Kedves Facebook társak! Az én egyetlen Dédim most lesz 90 éves, egy meglepetést szervezek neki...Segítsetek, hogy élete legszebb szülinapja lehessen ez! 
Kedves Facebook társak! Egy kéréssel szeretnék hozzátok fordulni! Mostanában láttam egy-két hasonló megmozdulást és gondoltam megpróbálom én is, hátha sikerrel járok!

Szóval:

Drága Dédimamám(Katalin) szeptember 8-án lesz 90 éves! Szeretném meglepni valamivel és arra gondoltam, hogy ismerőstől/ismeretlentől azt kérném, aki teheti küldjön neki egy képeslapot(régi hagyományos postai úton, kézzel írottat, papír formában) Születésnapja alkalmából! Úgy gondolom, hogy gyönyörű a kor amit megélt és reméljük még sokáig velünk marad!

Dédimamám világ életében dolgos asszony volt és most is az. Mos, főz, takarít a mai napig. Tipikus otthonkás mama ☺️ Van 3 gyermeke, 4 unokája, 9 dédunokája és 1 ükonokája 😍

Remélem az üzenetem eljut nagyon nagyon sok emberhez és emlékezetes lesz neki a 90. Születésnapja 🎂🎁

Szóval.... Szeptember 8-án lesz a nagy nap és a cím amire érkezhetnek a lapok. : 2340 Kiskunlacháza, Báthory utca 36. Asztalos JózsefnéA kapott képeslapokat lefényképezem és felteszem hogy eljutott a Dédimhez ☺️

Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket! Szép napot nektek!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!