Header Ads

János fiam csupán 22 évet élhetett...Mondja meg valaki könyörgöm, ki a felelős a haláláért? A szívünk szétszakad a fájdalomtól és a tehetetlen dühtől..!

János fiam csupán 22 évet élhetett...Mondja meg valaki könyörgöm, ki a felelős a haláláért? A szívünk szétszakad a fájdalomtól és a tehetetlen dühtől..!
"Azért fektettük be a 22 éves János fiúnkat a kórházba, hogy segítsenek rajta és drasztikusan lecsökkent testsúlyát megemeljék. Most pedig halálának felelőseit keressük!"

János szülei észrevették, hogy fiúk fokozatosan fogy. Megvizsgálta a háziorvos, de nagyobb problémát nem látott, ezért sportolást és több folyadék fo­gyasz­tását javasolta. A testsúlycsökkenés nem állt meg, és a fiú azt panaszolta, hogy kevés ételtől is telt­ség­érzete van.

– Orvostól orvosig jártunk – mesélte a az édesapa.

– A háziorvos anorexiát állapított meg a fiunknál, a pszichológus azonban ezzel nem értett egyet. Ezért ke­délyjavító gyógyszert írt fel neki, amitől János annyira lelassult, hogy inkább abbahagyta a szedését. Bár állította, hogy szeretne enni, de pár falat után abbahagyta – emlékezett vissza az édesapa.

A gasztroenterológus nagyobb mérvű elváltozást nem talált, a laboreredményekben sem voltak súlyosabb eltérések a normálistól, és a genetikai vizsgálat sem mutatott eltérést. 2016 januárjában a 190 centis fiú már csak 41 kiló volt, ezért orvosi javaslattal beutalót kapott egy budapesti kórházba, ahol azonban csak akkor fogadták volna, ha legalább 47 kilóra felhizlalják.

– Hogy ez megtörténjen, befektették Gyulán a 3-as belgyógyászatra. Szerették volna szondán ke­resztül táplálni, de azt elutasította. Infúziót kapott, azonban a bekötött kanültől vérmérgezése lett, és négy nap múlva meghalt.

A kórbonctani jelentés szerint az alultápláltság miatt a szervezet ellenálló képessége olyan mértékben lecsökkent, ami a bakteriális és vírusos fertőződésekre hajlamosították, és ez idézte elő a halálhoz vezető általános vérmérgeződéses állapotot. A fiatalember szülei nem tudnak megnyugodni, amíg fiúk halálának körülményeit nem tisztázzák!

"Egyszerűen érthetetlenül állunk az előtt, ami történt! Ennek soha nem szabadott volna előfordulnia. A kórház hárít, az orvosok hárítanak. A mi szívünk meg szétszakad a fájdalomtól és a tehetetlen dühtől..!""A büntetőfeljelentést megtettük foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt. Tudjuk, ettől János nem jön vissza, mi csak az IGAZSÁGOT szeretnénk kideríteni."

Kérünk Titeket Osszátok meg, így adózva János emléke előtt! Reméljük minél hamarabb fény derülhet az igazságra és megnyugvásra találhat ezáltal a család is!

Őszinte Részvétünk A Családnak!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!