Header Ads

Friss!! Akár már szeptembertől érvénybe léphet - Minden magyar iskolából kitilthatják a mobilokat! Ilyen szabályok jönnek az iskolai mobilhasználatra!

Friss!! Akár már szeptembertől érvénybe léphet - Minden magyar iskolából kitilthatják a mobilokat! Ilyen szabályok jönnek az iskolai mobilhasználatra!Kitilthatják az iskolából a mobilokat!

Egyes kutatások azt mutatták, hogy a középiskolások mintegy 95 %-a teljes tanítási idő alatt bekapcsolt állapotban tartja magánál a mobiltelefonját. Úgy tudni, hogy egyes tankerületekben már egyeztettek arról, hogy az iskolákból ki kell tiltani a mobiltelefonokat, mert zavarják a tanítási órát, és elvonják a diákok figyelmét.


Nem kizárt, hogy egy ilyen intézkedés kapcsán tízezrek mennének újra az utcára, hogy kifejezzék nemtetszésüket. Ennek a problémának a megoldására és a drasztikus lépések elkerülése érdekében, ajánlani szeretnénk egy praktikus megoldást.

A tanári asztal melletti mobiltartóban lenémított állapotban várják a telefonok a legközelebbi szünetet. Aki nem teszi be, és óra alatt használja, annak a tanár elveheti a telefonját, és az igazgatónak leadva csak a szülő kérheti vissza.Nektek mi a véleményetek erről? Ti is jó ötletnek tartjátok, hogy a mobilokat ne tartsák maguknál tanítási idő alatt a diákok?

Ha egyetértesz vele, kérlek oszd meg a cikket, hogy minél több emberhez eljuthasson!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!