Header Ads

Figyelem! Szinte titokban tartják, pedig még két napig ( augusztus 30-31 ), ingyenes nyelvtanfolyamok indulnak az országban! Bárki jelentkezhet! Mutatjuk hogyan!

Figyelem! Szinte titokban tartják, pedig még két napig ( augusztus 30-31 ), ingyenes nyelvtanfolyamok indulnak az országban! Bárki jelentkezhet! Mutatjuk hogyan!Szinte sehol nem találkoztunk a felhívással, szinte titokban tartják, pedig augusztus 31-ig ingyenes nyelvtanfolyamokra lehet jelentkezni a szakképzési centrumokon keresztül.Ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni, mert több százezer forintba kerül egy valamire való nyelvtanfolyam és ezt most ingyen megkapjuk!

A tanfolyamokat Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I.”, illetve “Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. néven találjuk meg, amik tulajdonképpen világnyelvek oktatását, angolt és németet foglalnak magukban, ami a legjobb nyelvválasztás a mai világban.

A tanfolyamokra szinte BÁRKI JELENTKEZHET, NEM KELL HOZZÁ semmilyen bt-nek vagy kft-nek az ügyvezetőjének lenni! Az egyes számú tanfolyamhoz elegendő egy alapfokú végzettség és mellé bármilyen szakképzettség, a második számú tanfolyamhoz pedig csak érettségi szükséges.Egyetemi végzettség is tökéletes természetesen mindkettőhöz és ami a legjobb benne, hogy nincs korhatárhoz kötve!

A képzések 1 évig tartanak, nappali és esti képzésre is jelentkezhetünk.A résztvevők az idegen nyelv mellett a 300 órás kurzus 30 százalékában informatikai ismereteket, 10 százalékában pedig közgazdasági, vállalatirányítási ismereteket is tanulhatnak.-írja az index.hu.


Arról, hogy a tanfolyamokat melyik iskolákban tartják, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal honlapján lévő keresőben lehet megtalálni!

IDE kattintva, válogathat közülük! Siessen már csak két nap!

Ossza meg, hogy minél többen értesülhessenek róla és több százezer forint kiadása nélkül nyelvvizsgát szerezhessenek!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!