Header Ads

Ezt a két nőt keresi nagy erőkkel a rendőrség! Ők azok, akik aljas módon ellopták az értelmi fogyatékos gyermekével strandoló édesanya táskáját, benne minden értékükkel!

Ezt a két nőt keresi nagy erőkkel a rendőrség! Ők azok, akik aljas módon ellopták az értelmi fogyatékos gyermekével strandoló édesanya táskáját, benne minden értékükkel!


Kőhalmi Andi bejegyzése már több ezer megosztásnál jár! Ő az az anyuka akinek a Palatinus strandról ahogy ő fogalmaz- "az abszolút legbiztonságosabbnak titulált zárható szekrénybe helyeztem az értékeinket: a pénztárcánkat a készpénzünkkel, a teljesen új telefonunkat és minden igazolványunkat"- mégis ellopták a táskáját benne a felsorolt értékekkel.


Andi értelmi fogyatékos gyermekével szeretett volna egy kellemes napot eltölteni a fürdőzőben.Amikor észrevette, hogy eltűnt a táskája, a strand azonnal átadta a kamera felvételeket a rendőrségnek, akik azonnal közzé is tették a felvételeket!

Ezt a két nőt keresi nagy erőkkel a rendőrség, ők gyanúsíthatóak a rablással!


A két nő valószínűleg azt a pillanatot használta ki, amikor az anya szekrénye még nyitva volt. Odatartották ahhoz a saját szekrényüket nyitó műanyag órájukat, ami később így már a család értékmegőrzőjét nyitotta.A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság arra kéri a lakosságot, hogy aki a két személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, azonnal hívja a rendőrséget: a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámot, amely a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld száma.

Kérlek Titeket Osszátok, hogy minél több emberhez eljusson ez a bejegyzés és minél hamarabb elfogásra kerülhessenek a tettesek!


Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!