Header Ads

Kérlek Segítsetek megtalálni a két kislányomat, Dorottyát és Rebekát! Eltűntek és senki nem tud segíteni! Osszátok! Nektek egy kattintás, nekünk egy újabb remény!

Kérlek Segítsetek megtalálni a két kislányomat, Dorottyát és Rebekát! Eltűntek és senki nem tud segíteni! Osszátok! Nektek egy kattintás, nekünk egy újabb remény!


Drága Barátaim! Hozzátok fordulunk végső elkeseredettségünkben! Szerda óta nem jött haza a két kislányunk, a 15 éves Lecső Luca Dorottya és a 12 éves Lecső Dóra Rebeka! Kérlek segítsetek megtalálni őket! Osszátok!

Annak érdekében, hogy megtaláljuk őket, már minden tőlünk telhetőt megtettünk, sajnos eddig mindhiába! A rendőrség bevonására is sor került, de egyelőre ők is tehetetlenek! A körözéseket kiadták, viszont még nem sikerült nekik sem a nyomukra bukkanniuk.

Ezért szeretnélek most Titeket megkérni, hogy segítsetek nekünk megtalálni őket! Osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson ez az üzenet! Köszönjük előre is!

A két lány szerdán 14 óra 50 perckor Esztergomból ismeretlen helyre távozott, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – írja a police.hu.

Lecső Luca Dorottya (15 éves) körülbelül 173 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja hosszú, szőkésbarna színű. Fülei elállóak, szeme színe zöld. Eltűnésekor fehér pólót, kék farmert és zöld színű cipőt viselt.Lecső Dóra Rebeka (12 éves) körülbelül 168 centiméter magas, molett testalkatú. Haja hosszú, barna színű, szeme színe zöld. Eltűnésekor fehér sportcipőt, fekete nadrágot és fehér-fekete színű széldzsekit viselt.


Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható két lányt felismeri, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu e-mail címre.

Kérlek Titeket Osszátok! Nektek egy kattintás, nekünk egy újabb remény! Köszönjük!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!