Header Ads

Először fejbe rúgta a másfél éves fiamat a játszótéren az ötéves gyerek! Majd amikor megkérdeztem, hogy miért csinálta, ordítozni kezdett velem és Ezt mondta!

Először fejbe rúgta a másfél éves fiamat a játszótéren az ötéves gyerek! Majd amikor megkérdeztem, hogy miért csinálta, ordítozni kezdett velem és Ezt mondta!Az alábbi történetet, Muhari Viktória osztotta meg!

"A kisfiam, Lacika csúszdázni szeretett volna, ezért fel akart mászni rá. Azonban egy öt év körüli fiú közölte vele, hogy ő volt ott hamarabb, és minden előzmény nélkül nagy erővel fejbe rúgta a gyerekemet. Olyan hirtelen történt az egész, hogy nem tudtam közbeavatkozni. Remegtem az idegességtől, amikor megláttam, mit művelt a kisfiammal ez az idegen fiú.

Megragadtam az agresszívan viselkedő gyerek karját és figyelmeztettem, hogy nem így kellene viselkedni. Ő viszont hangosan kiabálni kezdett velem. Azt ordította, hogy neki jogai vannak, és akkor rugdossa fejbe a többieket, amikor csak akarja.


Miután nem tudtam lecsillapítani az agresszív fiút, egy apuka oda jött és levette a csúszdáról, de a férfival is kiabálni kezdett. Megkérdeztem a fiút, hogy hol vannak a szülei, de azt a választ kaptam, hogy semmi közöm hozzá. A jelenlévő szülők mindeközben sietve távoztak a játszótérről."

Már azt is nehezen értettem, hogy egy 5 éves gyermek, hogyan lehet teljesen egyedül egy játszótéren. Mindenféle szülői felügyelet nélkül. Nem tudom, hogy a szülei mire tanítják, nevelik otthon (egyáltalán nevelik e) vagy milyen körülmények között élnek, de ez a "jogaim vannak" ismételgetése nem túl sok jót jelenthet.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!