Header Ads

Elképesztő siker!!! Magyar tinilány találmánya lett a legjobb! Rengetek ebben a betegségben szenvedő emberen segíthet ez az eszköz! Hatalmas tapsot Neki!

Elképesztő siker!!! Magyar tinilány találmánya lett a legjobb! Rengetek ebben a betegségben szenvedő emberen segíthet ez az eszköz! Hatalmas tapsot Neki!Szegedi Melinda több mint 20 ország 500 versenyzője közül hozta el az aranyérmet.

A magyar fiatalok csodálatosak: Melinda a 32. Kínai Ifjúsági Tudományos és Technológiai Versenyt nyerte meg találmányával, ami a bőrbetegségek gyógyításában lehet mérföldkő.

Az eszköz egy fáslin keresztül fűti és hűti a testet, ezzek szabályozni lehet a test hőmérsékletét. Ez a különböző bőrbetegségek, bőr alatti elváltozások, fekélyek gyógyítását támogatja.

Működése:


"Az e-fáslinak van egy tápja, amin az elektromosságot kapja, a soros port pedig a géppel kommunikál, amin be lehet állítani a kívánt hőmérsékletet. A készülék agya egy mikrokontroller, a hűtést és a fűtést pedig egy thermoelectronic cooler névre hallgató készülék biztosítja. Egy hővezető lapot kell elképzelni, ami gyurmához hasonlító anyagból készült, amit processzorok hűtésénél, illetve hőkiegyenlítésénél szoktak használni."


Melinda reméli, hogy találmánya nemsokára megvásárolható lesz gyógyszertárakban.

Szívből gratulálunk ehhez a fantasztikus sikerhez! Reméljük, hamarosan a gyógyszertárak polcain találkozhatunk ezzel a rendkívül hasznos gyógyászati eszközzel! További sok sikert kívánunk! Hajrá Melinda!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket!