Header Ads

Egy nagy dolgot szeretnék megvalósítani, amihez sok-sok segítőkész emberre lenne szükségem! Az én Dédimamám 90 éves lesz és Ezzel szeretném meglepni! Kérlek Segítsetek benne!

Egy nagy dolgot szeretnék megvalósítani, amihez sok-sok segítőkész emberre lenne szükségem! Az én Dédimamám 90 éves lesz és Ezzel szeretném meglepni! Kérlek Segítsetek benne!AZ alábbi bejegyzést Dimitrijen Nikoletta osztotta meg az egyik facebook csoportban!

Kedves Barátaim!😊

Egy nagyon nagy dolgot szeretnék megvalósítani, amihez sok-sok segítőkész emberre lenne szükségem. Az én Drága Dédimamám szeptember 12-én lesz 90 éves. Meg szeretném lépni Őt azzal,hogyha bekukucskál a postaládájába, több tucat szülinapi üdvözletet találjon benne. Biztos vagyok benne,hogy tudni fogja,hogy én vagyok a hunyó,és óriási örömmel töltene el, ha teljességgel boldognak láthatnám a sok köszöntéstől. Így arra kérlek Benneteket, Önöket, hogy aki teheti kérem üzenjen Dédnagymamám születésnapja alkalmából levél, vagy képeslap formájában.

A cím pedig a következő: Molnár Mátyásné vagy Manyi néni (az utóbbit jobban kedveli), 5830 Battonya,Vörösmarty utca 58.

Köszönöm előre is azoknak, akik továbbítják üzenetem, remélem sok jó embert talál el, és segítenek nekem abban, hogy Dédnagymamámnak bearanyozzuk a Születésnapját! 🙂

Köszönöm!


Osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson ez az üzenet!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!