Header Ads

Dr Horváth József urat hatalmas megtiszteltetés érte " Ma a templomban a Tiszteletes Úr magához hívott és ÍGY SZÓLT:

Nagyon sokáig nem jutottam el a templomba, bármennyire szerettem volna. Ma már éreztem a csontjaimban, hogy el kell mennem a Debreceni Kis templomba. Nem tudtam, de ma tartották az új lelkész megválasztását.

Több százan voltak bent. Én csendbe a szokott kis helyemre befészkelve akartam elcsendesedni, de ez ma nem így alakult. Tiszteletes Úr odajött hozzám, s felkért, hogy a gyülekezet előtt olvassam fel az aznapi istentiszteleti igét.

Bevallom, soha nem is gondoltam volna, hogy egyszer majd én olvashatom fel Isten igéjét, örömmel fogadtam el. Tiszteletes Úr kezembe nyomta a Bibliát, kinyitva a felolvasandó résznél.
Rápillantottam és akkor megfagyott bennem a vér is... Azt az igét kellett felolvasnom, ami a hátamra is fel van tetoválva. Az igét, amely éltet...

"Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.

Füves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem. Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az ő nevéért. Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te vessződ és botod, azok vigasztalnak engem.

Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim előtt; elárasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam. Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig." Zsoltárok könyve 23, 1-6

Furcsa, de mindig megváltást kapok tőle, s a számtalan hibám ellenére Ő mindig szeret - DrHorváth József rákkutató
Forrás
Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg: