Header Ads

Borzalmasan rossz hír érkezett a Bulgáriában balesetet szenvedett Vanessza állapotáról!!! Nagyon rosszak a lány kilátásai!

Borzalmasan rossz hír érkezett a Bulgáriában balesetet szenvedett Vanessza állapotáról!!! Nagyon rosszak a lány kilátásai!
Mint arról már korábban beszámoltunk, a 19 éves Burkus Vanessza barátjával és két másik magyarral szenvedett súlyos autóbalesetet Bulgáriában július 19-én.

Édesapja sajnos nagyon rossz hírt közölt: "Valószínűleg részlegesen lebénult!"

A szegedi lányt pénteken operálták a csigolyájával a szegedi idegsebészeti klinikán.


A sikeres műtét után lekerülhetett róla az az eszköz, amely a fejét rögzítette, azonban édesapja, Burkus Sándor a zoom.hu-nak elmondta: lánya előreláthatólag sem jobbra, sem pedig balra nem fogja tudni mozgatni a fejét. Az édesapa azonban jobban aggódik amiatt, hogy Vanessza még mindig nem ébredt fel a kómából, bár barátja hangjára már reagált.

A portál információi szerint a következő lépés az lesz, hogy két hét múlva az Országos Orvosi Rehabilitációs Központba szállítják, ahol tovább folytatják kezelését. Az édesapa már albérletet keres Budapesten, hogy minden pillanatban lánya mellett lehessen. Vanessza évekig tartó rehabilitációja akkor kezdődhet meg, ha teljesen visszanyeri a tudatát.
Ezúton szeretnénk Vanesszának mielőbbi gyógyulást kívánni, a szülőknek pedig további kitartást! Egy ország szorít érted!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!