Header Ads

Bombaerős pénzmágia - amivel pénzre tehetsz szert könnyedén! Ez hat!! Oszd meg, kedveld és hamarosan minden kívánságod teljesül!

Bombaerős pénzmágia - amivel pénzre tehetsz szert könnyedén! Ez hat!! Oszd meg, kedveld és hamarosan minden kívánságod teljesül!


Ha van valami, ami mindig jól jön, az a pénz. Sosem lehet belőle elég. Nem szégyen az, ha valaki többre vágyik, pláne akkor, ha bajban van. Csodát nem ígérünk, de a lehetőséget megadjuk, amivel elérheted!

A pénz része az életünknek, akár akarjuk, akár nem. A pénzhez való hozzáállásunk, a róla alkotott, és tanult hitrendszer meghatározza, mennyink van most, és mennyit tudunk előteremteni a jövőben. Régi igazság, hogy a pénz oda megy, ahol szeretik.

Figyelem! Nagyon fontos!

Aki pénzre vágyik, soha ne felejtse el: nem szabad aggódnia amiatt, hogy megkapja-e a kívánt összeget, vagy, hogy meg tudja-e szerezni, tartani! Ha aggódunk, negatív energiát gerjesztünk és leblokkoljuk magunk körül a vonzás törvényét.

Ezzel az egyszerű technikával most könnyedén javíthatsz anyagi helyzeteden.

Amire szükséged van:
  • 6 szem bors
  • 2 marék rizs
  • 2 piros gyertya
  • 2 üvegedény

Az egyik üvegedénybe tégy vizet, mosd ki és öntsd ki belőle, majd hagyd száradni. Egy maréknyi rizst és három szem borsot tegyél bele. A másik üveggel is így járj el. Az egyiket tedd a hálószobába, a másikat a konyhába. Mindegyikbe tegyél egy gyertyát és gyújtsd meg. A gyertyákat kicserélheted, de a befőttesüveg tartalmát ne. Ez a módszer segít a szakrális kommunikációban. Amíg ég a gyertya, ha lehet ne fogadj vendégeket.Arra azért vigyázzunk és ne felejtsük el, hogy a varázslat csak akkor teljesül, ha nem vagyunk kapzsik, és csak annyit kérünk, amennyire valóban szükségünk van!

Amennyiben elnyerte tetszésedet a cikk, kérle oszd meg ismerőseiddel is! Köszönjük!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!