Header Ads

Azt amit 20 perccel ezelőtt át kellett éljek a helyi Sparban, sosem fogom elfelejteni! Ilyet még sosem tett velem senki!

Azt amit 20 perccel ezelőtt át kellett éljek a helyi Sparban, sosem fogom elfelejteni! Ilyet még sosem tett velem senki!  


Húsz perccel ezelőtt voltam a helyi Sparban vásárolni pár apróságot! Miután kifizettem a megvett termékeket a kasszánál és elindultam a kijárat fele, odalépett hozzám egy férfi. Megkérdezte, hogy eltettem-e a blokkot. Mondtam, hogy igen, erre ő kérte, hogy vegyem elő, mert blokk ellenőrzést tartanak. Elővettem. Azt mondta, hogy pakoljam ki a szatyorból, amit vásároltam (közben odajött egy ott dolgozó nő, hogy segítsen kipipálni a blokkon feltüntetett árut, mert biztosan olyan sok az a négy kis dolog).

Mondtam nekik, hogy talán nem itt mindenki szeme láttára kellene ezt tenni, mert megalázónak tartom. Ekkor azt mondta fennhangon, hogy ha még sokat magyarázok, kihívja a rendőrséget is és az még megalázóbb lesz! Ekkor már többen figyeltek minket.

Ezek után, szólt a férfi, hogy pakoljam ki azt is, ami még a szatyorban van.... "Ezek szerint lopással gyanúsítanak?" - kérdeztem. Azt mondta, hogy ha szólnak neki, hogy a kamerafelvétel alapján gyanús..... vagyis IGEN, csak nem mondta ki! Kipakoltam (pénztárca, telefon, szemüveg, cigi, öngyújtó..... és mutattam, hogy van még az alján pár szem dió, amit útközben szedtem fel és 3-4 papír zsebkendő.

A férfi hosszasan bámult a szatyor aljára, már úgy gondoltam azt is kiszedem Végül nem sikerült rajtakapniuk lopáson, mert (ők nem tudják.... de én inkább adok, mint hogy másoktól elvegyek)

A boltos nő hangosan megjegyezte, hogy "XY kasszájával minden rendben", (gondolom ezzel a kijelentéssel akart engem mások előtt NEM lopósnak feltüntetni), ami engem cseppet sem nyugtatott meg természetesen. Ennyi erővel azt is kiabálhatta volna, hogy "nem lopott a nő".Biztosan a kánikula miatt ilyen éber a biztonsági őr, mert egyébként túl sok időt tölt a bolton kívül dohányzással!!!! Nagyon sokszor láttam. Mélységesen fel vagyok háborodva és nagyon rosszul esett!


Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, hogy minél több ember értesülhessen róla!