Header Ads

Az OMSZ, rendkívüli figyelmeztetést adott ki! Erről minden szülőnek tudnia kell! Egészségügyi veszély lépett fel! Osszátok!

Az OMSZ, rendkívüli figyelmeztetést adott ki! Erről minden szülőnek tudnia kell! Egészségügyi veszély lépett fel! Osszátok!Új őrület terjed a fiatalok körében. Az Ice Bucket (Water) Challange után itt az legújabb kihívás, a Hot Water Challenge!

Ennek kapcsán az OMSZ is hivatalos közleményt adott ki a lakosságnak:

A sajtóhírek szerint "forró vizes kihívás" (hot water challenge) néven újabb őrültség terjed az internetes világban. A „kihívás” lényege, hogy a próbatételre vállalkozó önmagára vagy valaki másra forró vizet önt, amin aztán jót nevetnek.

A mentők tapasztalatai szerint a forrázás nevetés helyett szörnyű fájdalommal jár, hiszen az égési sérülés pillanatok alatt kialakul, mély, másod, harmad fokú is lehet, ami életveszélyt, maradandó sebeket is okozhat.

Eszetekbe se jusson ilyesmire vállalkozni! Talán emlékeztek a Kismalac és a farkasok című népmesére. Nos, a valóságban a farkas nem úszta volna meg ennyivel.

A szülők figyelmét is szeretnénk felhívni erre! Figyeljenek oda gyermekeikre és beszéljenek erről velük, hogy semmiképpen se kövessenek el ilyet!


Osszátok, hogy minél több szülő értesülhessen erről, ezzel elkerülve egy esetleges tragédiát!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!