Header Ads

Amerikában dolgozó magyarként egyszerűen kikészülök attól, amit a romák itt művelnek: Tele van Kanada magyar leszázalékolt romákkal, akik csak a segélyek miatt élnek itt!

Kifakadt, egy Amerikában élő magyar attól, amit a romák művelnek: Tele van Kanada magyar leszázalékolt romákkal, akik csak a segély miatt élnek itt! "


Nem bírom ezt tovább! Előbb-utóbb munkát változtatok vagy megbolondulok vagy kirúgnak! Ezeket látni nap mint nap amint, ép egészséges emberek , fiatalok, mind leszázalékolva vagy segélyen!A segéllyel nincs is baj mert kezdetben mindenkinek kell mert hivatalosan nem is dolgozhat! Tudom a barom Canadai állam is hibás mert 6 éve vannak itt romák és még mindig segélyen élnek, egy napot nem dolgoztak vagy jártak nyelv iskolába és egy szót sem tudnak angolul! Szégyen gyalázat hogy ugyanazt folytatják amit ott hagytak! A legnagyobb baj az, hogy ha dolgozhatna, még akkor se menne el munkába. A legtöbbjük nem túlzok ha azt állítom, a 90%-uk le van százalékolva. Pedig az ég adta világon semmi bajuk! Erős fiatal emberek, akiknek ( az elmondásaik szerint ) szívproblémáik, gerincsérveik és egyéb betegségeik vannak.Én még ilyen élősködő népséget nem láttam akinek nem inge ne vegye magára de undormány amit művelnek és már nagyon nehéz visszafogni magam mert ismerem őket és tudom hogy mit művelnek és ennek tetejébe még kisebb-nagyobb lopásokat is elkövetnek!!
Jön a dumával hogy otthon nem kapott munkát mert roma! És itt miért nem kap?? itt miért nem járnak iskolába legalább nyelvet tanulni vagy a gyerekeiket miért nem járatják rendesen! Elegem van belőlük látni sem bírom őket komolyan! Sírnak hogy nincs pénz mert kevés a segély meg le van százalékolva utána meg ülnek be a mercibe meg az x5 bmw be! Nem vagyok irigy,mert sose voltam de ez már mindennek a teteje!!

Kérlek oszd meg ismerőseiddel ezt a cikket!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!