Header Ads

A városi uszodában, a gyerekmedencénél a kislányom rálépett a felforrósodott fedlapra és másodfokú égési sérülést szenvedett! Az igazgató így reagált erre! Kérlek Titeket Osszátok!

A városi uszodában, a gyerekmedencénél a kislányom rálépett a felforrósodott fedlapra és másodfokú égési sérülést szenvedett! Az igazgató így reagált erre! Kérlek Titeket Osszátok!

A kép illusztráció


Egy elkeseredett édesanya osztotta meg történetét közösségi oldalán:

Sziasztok! Légyszíves osszátok meg minél többen, hogy mással ez ne fordulhasson elő!!!!!!

A 2 éves kislányommal, a Mátészalkai Városi uszodában voltunk, a gyerek medencénél. Az ott található vízelzáró fedlap a nagy hőségben felforrósodott. Nem volt balesetmentesen biztosítva ( letakarva,hűtve), amelyre a lányom rálépett és másodfokú égési sérülést szenvedett a kis talpán. Azóta sem tud lábra állni, kezelésekre kell hordanunk minden nap!!

A mai napon az uszoda igazgatója kérte hogy menjünk be, mert beszélni akar velünk. Miután bementünk, az uszoda igazgatója lekezelően majdhogynem nevetve közölte, hogy igaz le lehetett volna takarni a fedlapot, nem tudja miért de nem volt! Ez van!!!! Sajnálja!!

Arra a kérdésemre, hogy segítségnyújtás miért nem volt, azt a választ kaptam, hogy van az uszodában vízi mentő!! Erre csak annyit mondtam - "De uram, a kislány nem fuldokolt hanem megégett és az elsősegély nyújtó helyen, meg senki nem tartózkodott! Úgy kellet keresgetni, kezemben a fájdalomtól ordító gyerekkel!!!

A kasszás hölgy találta meg udvarlás közben. Igaz ő vele sem mentünk sokra, mert nem érdekelte a dolog, csak hogy mehessen vissza a csajhoz!! Úgy kellet fürdőruhában gyalog rohanni a kórházba, a síró ordító gyermekemmel a kezemben!! Ott az orvos közölte, ha pár másodperccel később kapjuk le a fedlapról, akkor harmadfokú égési sérülései lehettek volna, (ilyenkor már az ember talpában az erek megégnek) és akár élete végéig nyomorék lett volna!!!!! Soha többet nem állt volna lábra.


A következő volt a válasz az igazgatótól (gúnyosan, lenézően): Nem tud mit tenni!

Én meg nézhetem a kétéves kislányom szenvedését, sírását!

Köszönjük, én és a kislányom nevében A Mátészalkai uszoda igazgatójának!


Osszátok ezt a történetet, hogy minél több ember értesülhessen róla és mással ne történhessen ilyen baleset!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!