Header Ads

A sikeres műtétnek köszönhetően, mégsem bénult le Vanessza! Hamarosan Pestre szállítják át, ahol megkezdődhet a rehabilitációja! Szorítunk Neked!

A sikeres műtétnek köszönhetően, mégsem bénult le Vanessza! Hamarosan Pestre szállítják át, ahol megkezdődhet a rehabilitációja! Szorítunk Neked!Barzó Pál, az SZTE Idegsebészeti Klinika osztályvezető professzora cáfolta az eddigi híreket Burkus Vanesszáról, aki Bulgáriában szenvedett balesetet. A professzor elmondta, hogy a lány egyelőre nem tudja megtartani a fejét, de mozog.

Az édesapa eddig azt nyilatkozta, hogy az operáció előtt jelezték neki, hogy a lány nem tudja majd jobbra és balra fogatni a fejét - ezt értelmezték részleges lebénulásként. A műtét után már úgy tájékoztatták őket, hogy sikeres volt, még a csigolyákkal együtt elcsavarodott idegszálakat is sikerült helyükre illeszteni.

Vanessza egyébként már régóta önállóan lélegzik, és kezeit, lábait is folyamatosan mozgatja, tudatát azonban még nem nyerte vissza. Az egyetlen alkalmat leszámítva – amikor szerelmének, Martinnak megszorította a kezét, és ránézett.

Most a család albérletet keres, ugyanis hamarosan Pestre fogják átszállítani a lányt. Az Országos Rehabilitációs Intézetben kezelik majd tovább, Szegeden ugyanis nincs lehetőség a rehabilitációjára.


Burkus Sándor kijelentette, a fővárosi lakhatás ugyan nehéz helyzet elé állítja majd őket, az elmúlt időszakban számlájukra érkezett adományokhoz nem nyúlnak. – Az egy elkülönített számlán van, és teljes egészében Vanessza gyógyulására, rehabilitációjára, illetve a neki szükséges eszközök megvásárlására fordítjuk

Nagyon szorítunk Vanesszának, hogy mielőbb gyógyuljon meg!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!