Header Ads

A kisfiam panaszkodott, hogy fáj a lába de az orvos csak annyit mondott . "Értse meg anyuka nő a gyerek!"! Azóta megműtötték de óriási pusztítást végzett a betegség a csontban!

A kisfiam panaszkodott, hogy fáj a lába de az orvos csak annyit mondott . "Értse meg anyuka nő a gyerek!"! Azóta megműtötték de óriási pusztítást végzett a betegség a csontban!Balogh Mónika osztotta meg közösségi oldalán az alábbi bejegyzést!

Sajnálatos módon 9 éves fiam 2015 decemberében láb fájdalmakra panaszkodott.

A híres orvosunknak köszönhetően, Fehérgyarmaton azt mondták, értse meg anyuka növekszik a gyerek. Lúdtalppal kezelték.

Aztán 2017 januárban már éjszakákat sikítozott a fájdalomtól és szemmel látható volt az elváltozás. Februárban megtörtént az első RTG-felvétel. Amire, teszem hozzá 1 évet kellett várnunk de addigra már óriási pusztítások voltak a a csontban. Elnevezték cystának, daganatnak, tumornak stb... Mára ott tartunk, hogy Budapesten eltávolították és idegen csonttal feltöltötték és fekvő beteg.

Szövettan eredménye augusztus 21-én lesz meg.


Ezúton szeretném kérni, mivel egyedül nevelek 2 gyereket és dolgozni sem tudok az ágyhoz kötött fiam mellet, aki teheti segítsen a további kezelései és fenntartási célból. Jelenleg lakás sincs ahol megszálljunk ameddig a kezelések és vizsgálatok folynak. 365-km re élünk a Semmelweis kórháztól és csak ez az 1 kórház vállalta. Bármekkora összegnek nagyon tudnánk örülni és nagyon jól jönne! Minden forint hatalmas segítség lenne a számunkra!

Előre is köszönöm.
Tel:06202343988
Balogh Mónika
OTP-bank:::
11773449-02134530


Kérem Titeket, aki tud bármekkora összeggel segíteni, az most tegye meg az alábbi számlaszámra utalva, mert ennek a családnak most minden forint egy újabb reményt jelent! Ha pénzzel nem tudtok segíteni, akkor osszátok meg, hogy minél több ember értesülhessen erről!

Balogh Mónika

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!