Header Ads

Vasárnap ( 2017.07.09 ) Telihold van - Mielőtt tovább görgetsz, oszd meg, hogy teljesüljön minden kívánságod!!

Vasárnap ( 2017.07.09 ) Telihold van - Mielőtt tovább görgetsz, oszd meg, hogy teljesüljön minden kívánságod!!2017.július .09 vasárnap telihold van - Ilyenkor hatalmas energiával képes teremtődni minden, ami elindul, vagy megszületik. Ez lehet gondolat, döntés, vagy cselekedet. Ebből adódik, hogy pozitív és negatív dolgok is teremtődhetnek. E napon a tudatosságnak óriási jelentősége van, hiszen gondolatainkat, érzéseinket tudatosan kell irányítanunk. Törekednünk kell arra, hogy jó szándékkal, szeretetből teremtsünk és adjunk magunkból energiát a külvilág felé.

A telihold hatására sokan nyugtalanabbak, feszültebbek. Több baleset és agresszív esemény történik telihold előtt és telihold idején.

Vigyázzunk, lassítsunk az előtte levő napokban, próbáljunk meg türelmet gyakorolni az élet minden területén, a közlekedésben is.

Legyél türelmes önmagaddal és a körülötted élőkkel is. Intenzív érzelmeket tapasztalhatsz meg a következő időszakban, ezért törekedj arra, hogy kedves, szeretettel teli és megértő legyél!


Bízz benne, és tudd, hogy minden változás, amit megtapasztalsz, azért van, hogy kimozdulj a komfortzónádból, és valami nagyobb jó vegye kezdetét életedbe.

A júliusi Telihold energiáit védelmező energiák kísérik. Tehát tudd, bármi legyen is ebben az időszakban: Te védelem alatt állsz és biztonságban vagy!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!