Header Ads

Te, sofőrök gyöngye, aki ma 07.19-én a Báthori-Honvéd utca sarkán, 11:30 és 13:20 között összetörted az autómat és leléptél...


Te, sofőrök gyöngye, aki ma, 2017.07.19-én a Báthori-Honvéd utca sarkán, valamikor 11:30 és 13:20 között úgy gondoltad,

hogy az általad okozott kár utáni helyes lépés, hogy betétlap vagy telefonszám szélvédőn hagyása helyett szó nélkül eltűnsz, tedd már meg, ha valami csoda folytán eljut Hozzád ez a bejegyzés, hogy felkeresel és hagyod, hogy a manővered okozta kárt, ami nem párezer forint lesz a biztosítód rendezhesse.

Egyúttal kérlek Titeket, kedves ismerősök és ismeretlenek, osszátok meg ezt a bejegyzést, hátha eljut a jóemberhez vagy bárkihez, aki a fent említett időben és helyen járt és látott valamit ebből a kellemes szerda déli afférból.

Köszi szépen mindenkinek a segítséget!

Frissítésként először is köszi szépen a rengeteg megosztást, nagyon jó fejek vagytok!

Az eset Budapesten történt. A Honvéd utcában van elvileg kamera, ami látta, holnap nézem meg. Kedves károkozó, ha addig jelentkezel, akkor megoldhatjuk szépen betétlappal is a dolgot, sem mint hivatalos rendőrségi úton!

Köszönöm a további megosztásokat is! Hátha...

Frissítés 2: egy szemtanú is jelentkezett már, szuperek vagytok!! Szóval kedves kisteherautó sofőr, ki 13 óra előtt pár perccel nekem tolattál, ha olvasod a bejegyzést, szerintem dobj rám egy privát üzenetet... Ide kattintva találod meg az adatlapomat!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg: