Header Ads

Szörnyű tragédia történt a barátom családjával! Most bízva a közösség SEGÍTŐ EREJÉBEN fordulok hozzátok! Könyörgök Segítsetek Gábornak és három édesanya nélkül maradt gyermekének!

Szörnyű tragédia történt a barátom családjával! Most bízva a közösség SEGÍTŐ EREJÉBEN fordulok hozzátok! Könyörgök Segítsetek Gábornak és három édesanya nélkül maradt gyermekének!


Kedves Barátaink, Ismerőseink!

A facebookot sok mindenért lehet kritizálni, én most mégis segítő szándékkal, bízva a közösség segítő erejében fordulok hozzátok. Szívünkhöz nagyon közel álló barátunk pár napja, miután harmadik gyermekének életet adott, a szülés utáni komplikációk következtében elhunyt, hátrahagyva újszülött kisfiát, két, 5 és 9 éves kislányát, és a férjét. Az édesapa egyedül maradt gyermekeivel, otthon marad, hogy gondozhassa a picit. Jelenleg mindenük megvan, nagyon várták a pici fiút, de rövidesen anyagi nehézségek jöhetnek, mert az apa egyelőre nem fog tudni dolgozni, és hosszútávon is egyedül kell majd eltartania a három gyermeket. Kérem, hogy aki teheti, bármilyen kis összeggel támogassa a családot, mert minden forint számít majd.

Az apa számlaszáma:
Bakos Gábor
11773425-99782188
HU04 1177 3425 9978 2188 0000 0000
OTPVHUHB

Ha utaltok, kérlek írjátok a közlemény rovatba, hogy "adomány".

Rajtam keresztül is jöhet a segítség, ha direktben nem szeretnétek.
A segítségre hosszú távon lesz szükség, így aki a későbbiekben tud/szeretne segíteni, kereshet engem bármikor!
Kérlek osszátok meg, hogy minél több emberhez eljusson a felhívás!
Mindenkinek köszönöm előre is!

Frissítés 2017. 07.07-én pénteken 16.30-kor:

Köszönjük szépen az együttérzést, az érdeklődést, a felajánlásokat, tegnap óta, amióta feltettük a posztot, több mint 100 segítségnyújtó üzenet érkezett. Gábor nagyon szépen köszöni, hogy ilyen sok ember akar rajtuk segíteni, nagyon jól esik neki. Mivel még nagyon új a helyzet – hétfőn történt a tragédia – érdemben még nem tudott lépéseket tenni, hogy újraszervezze az életét. Az biztos, hogy Gábor anyukája átmenetileg felköltözik hozzájuk Szegedről Kistarcsára, így segítsége most van. Azt mondta, hogy tárgyi adományra egyelőre nincsen szüksége, mivel készültek a baba érkezésére, az első egy-két hónapra mindenük megvan, és nem tud jelen állapotban azzal foglalkozni, hogy mi lesz később. Úgy tűnik, hogy sikerül anyatejet szerezni a babának, így egyelőre tápszerre nincs szükségük.A pénzt nem ő kérte, csak beleegyezett, hogy kitegyük a számlaszámát. Nyilván aki nem teheti meg, vagy nem akar, nem kötelező egy vadidegennek utalni. De ha azzal segítetek, hogy továbbítjátok, hátha eljut olyanokhoz, akik talán a hosszútávú megoldásban tudnak nekik segíteni. Illetve már önmagában az, hogy ha elgondolkozunk rajta, hogy értékeljünk az életet, azt amink van, mert egy pillanat alatt megváltozhat az ember élete, akkor azt hiszem többet érünk el, és itt nem a pénz számít.

Ungor Adrienn bejegyzése

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha Te is segíteni szeretnél Gábornak és gyermekeinek!