Header Ads

Renáta véleménye a gyerekről: " A gyerekeket el kell taposni, feleslegesek a bolygó számára! " - majd az Őt támadó internetezőknek Ezt üzente!


Renáta, véleménye a gyerekről: " A gyerekeket el kell taposni, feleslegesek a bolygó számára! " - majd az Őt támadó internetezőknek Ezt üzente!
Renáta erre a cikkre írt kommentet, amit a kép alatt találsz meg:Idézzük:


Ha jól látom, 1 autó úgy 2,5... tehát az 5 kocsi 12,5... de mivel nincs gyereked (ha az alapot 1 db-nak vesszük) máris környezetbarátabb vagy azoknál, akiknek 0 autójuk de 1 gyerekük van. Úgy gondolom, ha időnként eltaposol egyet (és persze minimum továbbszaporodásra képtelenné válik, vagy elhalálozik) akkor kifejezetten grátiszként végzed e tevékenységet, köszönet a bolygó nevében :) De ha csak hosszasan pátyolni kell a kórházban, azzal szerintem nő a szén-dioxid kibocsátás. Tehát vagy tiszta munkát végezz, vagy sehogy.


És ha még ez nem lenne elég, pár órája facebook oldalán közzétett egy bejegyzést, amit az Őt bírálóknak szánt:
No, akkor még 1x: akinek nem tetszik a pofám, vagy a véleményem - legyen szíves letiltani. A pattogó pi..sák meg írogathatnak, jelölgethetnek, de talán nem ártana gondolkozniuk is a hormonoktól elborult agyukkal, hogy a kiragadott hozzászólás egy VÁLASZ volt, egy hasonlóan szarkasztikus, fekete humorral megfogalmazott kérdésre.... (bár most így elnézve a habzó szátokat, lehet, hogy mégis komolyan kellett volna gondolnom....az emberiség megérett a pusztulásra


Ehhez úgy érzem nem lehet mit hozzáfűzni! Ha valaki esetleg gratulálni szeretne a hölgynek, IDE kattintva megteheti azt!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a bejegyzés!