Header Ads

Pár hónapja, hogy együtt élünk a barátommal - de tegnap egyik percről a másikra Ezt művelte velem! Most megteszem azt, amit már régóta halogatok:

Pár hónapja, hogy együtt élünk a barátommal - de tegnap egyik percről a másikra Ezt művelte velem! Most megteszem azt, amit már régóta halogatok:






Tóth Anett osztotta meg ezt a bejegyzést, az egyik facebook csoportban:

Sziasztok. Jó olvasni mindig a pozitív gondolatokat és történeteket. Úgy gondoltam, most én osztom meg veletek az életem 1 részét. Már több mint 3 éve Németországban élek, de egy jó ideje már nem találom a helyemet. Úgy éreztem minden csak egyre rosszabb, hiába a jó fizetés. Pár hónapja együtt éltem 1 német sráccal és a 2 kicsi gyerekével. Úgy gondolom hogy minden szituációban meg tudtam felelni, mégis keresett mindig valami problémát.

Aztán a tegnapi nap folyamán bekattant, egyik percről a másikra és már csak arra emlékszem hogy ömlik a vér a kezemből és hatalmas nyílás tátong rajta, 1 késsel meg vágott. Persze gondolom nem direkt csinálta, de ez elég volt ahhoz hogy végre tisztán lássak és meg találjam az utamat. Ez az a lépés amit már régóta halogatok..



Pár héten belül el intézek itt mindent és haza költözök. Vár engem a szeretett városom, Győr 😍😍

Mindig mindennek meg van a miértje, én ezt vallom. Még ha most piszkosul fáj is 😀😏



Kérlek Titeket, egy lájk vagy megosztás formájában támogassátok Anettet!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!