Header Ads

Ma este ( 2017.07.09 ) a Telihold áldásos fénye Rád ragyog - Mielőtt tovább görgetsz, Oszd meg, kedveld és hamarosan minden kívánságod teljesül!

Ma este ( 2017.07.09 ) a Telihold áldásos fénye Rád ragyog - Mielőtt tovább görgetsz, Oszd meg, kedveld és hamarosan minden kívánságod teljesül!
A Telihold a legtöbb emberben rossz érzést kelt. Főleg, mert ilyenkor a sokan nem tudunk aludni, álmatlanul forgolódunk, nagyon érzékenyek vagyunk.

A Telihold leginkább a nőkre hat (a Hold a női energiát képviseli, a Nap pedig a férfienergiát), nem véletlen, hogy a menstruációs ciklus is egyezik a Hold Ciklusával. Teliholdkor hatalmas energiák összpontosulnak, ilyenkor az emberek nyugtalanabbnak, feszültebbeknek érzik magukat. Akik az átlagnál is érzékenyebbek, még akár hisztisek is lehetnek.

Mivel ilyenkor az energiák egymásnak feszülnek (a jó és a rossz), igyekeznünk kell megmaradni a jó oldalon. Mert a feszültséget a negatív gondolatok, a félelemérzet és a hitetlenség generálja.

Vigyázzunk, lassítsunk az előtte levő napokban, próbáljunk meg türelmet gyakorolni az élet minden területén, a közlekedésben is.

Legyél türelmes önmagaddal és a körülötted élőkkel is. Intenzív érzelmeket tapasztalhatsz meg a következő időszakban, ezért törekedj arra, hogy kedves, szeretettel teli és megértő legyél!


Kívánságok szoktak eszünkbe jutni: szerelem, házasság, gyerekvállalás, anyagi… Apropó, ilyenkor nagyobb a fogamzásképesség is! Képzeld magad elé, amit szeretnél: közben halld a hangokat, érezd azokat az illatokat, melyek azt az eseményt, történést kísérnék. Érezd minden érzékszerveddel azt, amit szeretnél, hogy megvalósuljon.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!