Header Ads

Köszönöm magyar Posta....mélységesen szégyelld magad és szégyellje magát az a postás is, aki képes volt Ezt tenni velem!

Köszönöm Magyar Posta....mélységesen szégyelld magad és szégyellje magát az a postás is, aki képes volt Ezt tenni velem!Hihetetlen dolog történt velem a héten! Feladott egy levelet a barátnőm a dunaújvárosi postán a részemre. Nekem már így érkezett meg... A borítékon belül még egy boríték jellegű dolog volt érezhető, így azt gondolhatta a drága postás bácsi, hogy pénz van benne, még az üzenet is kicsit ezt bizonyítja. Szerintem a képeken is tökéletes látni, hogy kinyitotta. De nem talált benne mást, mint virág magot. Ennyit a bizalomról, undorító.. Hát így küldjek ezek után bárhova is levelet?‎Kuraliné Laczhegyi Ivett‎Tökéletesen látható, hogy kinyitotta, aztán újra vissza ragasztotta!


Engem mélységesen elszomorít és egyben felháborít, hogy ezt megengedheti magának a Magyar Posta illetve ilyen embereket alkalmaznak.. Hol a bizalom....?? Jobban kellene figyelni és ellenőrizni a kézbesítőket, akkor talán elkerülhetőek lennének az ilyen esetek!

Egy biztos! Többet nem adok fel levelet így az tuti.

Kérlek titeket, osszátok meg, ha szerintetek is felháborító, tudjon róla minél több magyar ember, hogy ezek szerint a Magyar Posta nem a legjobb módszer bármit is fogadni és küldeni...! Köszönöm.

Kuraliné Laczhegyi Ivett

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!