Header Ads

Kérek Titeket Osszátok! Már csak bennetek és a csodában bízom - Valószínűleg éjjel 07.25.-26-án ellopták imádott autómat! Sajnos nélküle élet és mozgásképtelen vagyok, rendszám NBU-631.

Kérek Titeket Osszátok! Már csak bennetek és a csodában bízom - Valószínűleg éjjel 07.25.-26-án ellopták imádott autómat! Sajnos nélküle élet és mozgásképtelen vagyok, rendszám NBU-631.Braun József osztotta meg közösségi oldalán az alábbi felhívást!

Kedves Ismerőseim! Kérek Mindenkit, hogy osszátok meg, hátha csoda történik. Valószínűleg éjjel 07.25.-26-án ellopták a házunk elől imádott autómat, nélküle élet és mozgásképtelen vagyok, rendszám NBU-631, ötajtós fekete Ford Mondeo, képet is csatoltam, nem tudjátok, és ne is tudjátok meg, milyen érzés ez... Előre is köszönöm a megosztásokat!Kérjük, hogy aki az eltűnt autóval, vagy az eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi telefonszámot! A nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait, vagy hívja a következő telefonszámot: 06 20 239 7620

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, hogy minél több ember értesülhessen róla!