Header Ads

Friss Hír! A mai naptól ingyen kaphat jogosítványt az államtól! Mostantól itt lehet jelentkezni az ingyenes jogosítvány programra! Mutatjuk!!!

Friss Hír! A mai naptól ingyen kaphat jogosítványt az államtól! Mostantól itt lehet jelentkezni az ingyenes jogosítvány programra! Mutatjuk!!!
A mai napon megnyílt a Hivatásos gépjárművezető képzés program internetes felülete, így újra lehet regisztrálni a C+CE+GKI vagy a C+D+GKI jogosítvány megszerzésére felkészítő képzésekre, melyek az OFA Nonprofit Kft. szervezésében, állami támogatással valósulnak meg.

Az OFA Nonprofit Kft. tovább folytatja sikerres programját, melynek keretében most újabb 2500 munkavállaló vehet részt az ingyenes gépjárművezetői képzéseken.

A hivatásos gépjárművezetői képzésekre történő regisztráció feltétele a minimum 2 éve megszerzett „B” kategóriás jogosítvány, valamint a betöltött 18. életév.

Kedves Érdeklődő! Tájékoztatjuk, hogy folytatódik a Hivatásos gépjárművezető képzés, mellyel most államilag támogatott C+CE+GKI vagy a C+D+GKI jogosítványt szerezhet!

Azok jelentkezését várja a program, akik már betöltötték a 18. életévüket, valamint legalább 2 év eltelt a „B” kategóriás jogosítványuk megszerzése óta és jövőjüket a logisztikai, vagy szállítmányozási üzletágban képzelik el .

A regisztrációs kérdőívet itt érheted el!!!!

Az OFA Nonprofit Kft. segít Önnek a képzésre való jelentkezésében, biztosítjuk az ingyenes lehetőséget piacképes ismeret megszerzésében. Meglévő jogosítványának megfelelően az alábbi két képzési lehetőséget tudjuk biztosítani:


Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!