Header Ads

Figyelem!! Hatalmas Tesco átverés terjed - vigyázzon, ne dőljön be ennek a csalásnak! Erről feltétlen tudnia kell!

Figyelem!! Hatalmas Tesco átverés terjed - vigyázzon, ne dőljön be ennek a csalásnak! Erről feltétlen tudnia kell!
Vigyázzon!!! Senki ne dőljön be neki! Visszaélnek a a Tesco nevével!

Egy weboldal, amely dömpingszerű forgalmat generált a magyar internetezők körében csütörtök délután, azzal hitegette az internetezőket, hogy egy rövid kérdőív kitöltése után, 85 ezer forintos kupont kapnak. Ez természetesen nem igaz, csupán visszaélés az áruházlánc nevével.

A Facebookon terjedő játék oldalán, olyan kérdés kerül az internetező elé például, hogy "jártál-e már a Tescóban". Mindegy azonban, hogy ki és mit válaszol, a rendszer "ellenőrzi a válaszokat", ezek után közli a jó hírt: ha a felhasználó Viberen vagy Facebookon 15 ismerőssel megosztja ezt a "nagyszerű ajánlatot", utána már csak annyi a teendője, hogy megadja az adatait és átvegye nyereményét.

Viszont nyeremény nincs a végén, de addigra már az átverés terjesztőjévé vált az oldal megosztója is. A "játék" több webcímen is fut, s mindegyiken több ezer megosztás keletkezett néhány óra alatt.


A Tesco Magyarország tájékoztatása szerint a vállalat nem szervez ilyen promóciót. A tescós játékokat egyébként minden esetben a tesco.hu webcím alatt és/vagy a Tesco hazai Facebook-oldalán lehet megtalálni.

Osszátok, hogy minél több ember értesülhessen róla!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!