Header Ads

Először megalázott, majd Ezért a lehetetlen dologért megbüntetett a BKV ellenőr! Tényleg bármiféle felelősségre vonás nélkül Így megsérthetik egy ember becsületét?!

Először megalázott, majd Ezért a lehetetlen dologért megbüntetett a BKV ellenőr! Tényleg bármiféle felelősségre vonás nélkül Így megsérthetik egy ember becsületét?!

a kép illusztráció


Bence osztotta meg velünk történetét, melyet most közzé teszünk a számotokra!

"Kedves mindenki, ezt megkel osztanom veletek, nem olyan friss a dolog, de még mindig görcsbe rándul a kezem az idegtől, ha felidézem:

Ez még múlt hónapban történt, hogy nagy sietve a Blahánál pattantam fel a 7-es buszra, amivel minden nap járok. Mivel már majdnem indult a busz, ezért ugrottam egyet, nehogy lekéssem, de olyan erővel sikerült az ugrás, hogy a csukódó ajtónak fél vállal nekimentem. Miután felszálltam, ezt gondolom látta az ellenőr is és szerintem nem tetszett neki, mert az utam vége felé oda is jött hozzám, hogy elkérje a bérletem, ami természetesen mindig nálam van, hisz ezzel járok munkába. Oda is adtam neki, erre odavezetett az ajtóhoz, ami állítólag! attól sérült meg, mert a fél testemmel nekinehézkedtem a felszállásomkor.

Ott durrant el az agyam, hisz ez nonszensz, hogy ezt én csináltam volna. Ráadásul a fél busz engem bámult, ami több mint megalázó volt..! Akkor előkapott egy szabályzatot és elkezdte felolvasni nekem EZT: idézem "Az utas felelős minden olyan kárért, amelyet az utasforgalmi létesítményekben, járműben, a jármű utasterében az utas magatartása vagy a magával vitt tárgy, csomag vagy élő állat a BKV Zrt.-nek okozott, kivéve, ha bizonyítja, hogy a kár a BKV Zrt. vagy harmadik személy hibájából keletkezett, vagy olyan körülményre vezethető vissza, amelyet az utas nem kerülhetett el, és amelynek következményeit nem háríthatta el. Lassan 30 éves vagyok, nem most jöttem le a falvédőről. Természetesen NEM ismert el a károkozást, hisz nem tettem semmit.. Rendőrséggel fenyegetőzött amire rávágtam, hogy legyen! Hívja ki... Erre már nem volt olyan nagy a szája, de azért addig nem nyugodott, amíg egy 30 ezres bírságot nem adott ott a helyszínen! Amit természetesen nem fogadtam el. Ehhez nincs szerintem jogköre! Én úgy tudom, hogy nem nyúlhat hozzám és nem veheti el a személyes papírjaimat. Ehhez már rendőrt kéne hívnia.. Amihez nem azonban nem tett meg. ( Vajon miért? ) A történetem vége az lett, hogy nem fogadtam el a bírságot, a következő megállónál lerohantam a buszról, mert olyan ideges voltam, hogy inkább ez, minthogy olyat cselekedjek amit lehet örökre megbánnék...! Gondolom a bérletem adatai alapján utánam nézhettek, mert pár napja a postaládában fogadott egy szép sárga csekk x ezer forintról, ami miatt a bírósághoz vagy a helyi önkormányzathoz fogok fordulni. A köcsög ellenőr miatt, meg a Budapesti közlekedési hatósághoz."


Mit is lehet erre mondani, de most komolyan..? Ennyire nincs pénz ebben az országban, hogy jogtalan büntetésekkel kell pótolni a költségvetés hiányt??! Köszönöm BKV..! Többet veletek sem utazok!

K. Bence, Budapestről

Osszátok, hogy minél több ember értesülhessen Bence történetéről!!!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha szerinted is felháborító Bence büntetése!