Header Ads

Egyedül neveltem három gyermekemet, két munkahely mellet! Amikor már kilátástalannak éreztem az életem, erre az elhatározásra jutottam!

Egyedül neveltem három gyermekemet, két munkahely mellet! Amikor már kilátástalannak éreztem az életem, erre az elhatározásra jutottam!


Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek történetemet. Igyekszem röviden, tömören. 44 éves vagyok 4 gyermekkel. Az egész életem a túlélésről szólt. Nehéz körülmények között nőttem fel, mindig gondolkodnom kellett mindenen. Nem volt támasz, hiába voltak szüleim. Érettségi után 1991 - ben dolgozni kezdtem. 2008- ban már 3 gyermekem volt és egyedül neveltem őket. 2 munkahely, 3 gyermek.

A mellékállásomban ( Gépjárművezető oktatás) akkor alig kaptam munkát, mert úgy gondolták hogy akinek van főállása az éljen meg belőle. Hitelek a nyakamban, megélhetésünk veszélybe került. Akkor úgy döntöttem a nagy válság közepette hogy még hitelre veszek egy 1 szobás lakást. Megtettem, megvettem. Mit is tudok vele kezdeni, még nem tudtam, de legalább már volt egy saját kis lakásom.

Egyedül saját kezűleg felújítottam ( lásd képet) és mivel végzettségem megvolt hozzá kigondoltam hogy egy Autósiskolát nyitok. 4 hónap kemény munka, utánajárás, újabb kevéske hitel felvételével 2009 áprilisban megnyitottam iskolámat egy olyan kisvárosban ahol senki sem ismert és senkit sem ismertem. 1- 2 fővel indultak el a tanfolyamok. Reggel 5- től este 9 - ig dolgoztam hétvégén is főállás és másodállás váltakozva. Egyedül mindent. Segítség nélkül. 2014 - ben terhes lettem, megtartottam, volt 9 hónapom arra hogy az iskolámat nehogy fel kelljen adnom, az oktatás nem állhat meg - oktatókat kerestem. 2014. szeptember 24- én szálltam ki az autóból, attól a naptól vannak oktatóim, október 10- én született meg 4. gyermekem :)Elértem hogy reggel 7- től 15 óráig dolgozom,hétvégém szabad és a gyermekeimmel vagyok, és az oktatóim megmaradtak. Vannak még céljaim és hiszem hogy szépen lassan minden össze fog jönni, mert tudom megcsinálom. Nehéz út vezetett ide.

Ha Titeket is megérintett Edina története, kérlek osszátok meg ismerőseitekkel!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod Edina mondanivalóját!