Header Ads

Döbbenetes, amit ma délután át kellett éljek a kislányommal, ebben a pesti kórházban! Azóta rémálmai vannak!

Döbbenetes, amit ma délután át kellett éljek a kislányommal, ebben a pesti kórházban! Azóta rémálmai vannak!Egyik olvasónk, a névtelensége megőrzése mellett osztotta meg velünk elképesztő történetét, ami a mai nap történt meg vele és kislányával. Az intézmény pszichiátriai osztályán tartózkodtak mindketten:

– Éppen a folyosón voltam, a kislányommal amikor egy idős férfi néhány méterre tőlem rosszul lett és összeesett. Valószínűleg szívrohamot kapott. Azonnal odajöttek az ápolók, és megkezdték az újraélesztését. Hárman, két nő és egy férfi küzdött az életéért. Először hagyományos módszerrel próbálták meg visszahozni, aztán gyorsan hoztak egy defibrillátort is, de sajnos már nem tudtak segíteni rajta.

Hárman is megpróbálták újraéleszteni a férfit, de sikertelenül

Hosszú ideig kerülgették a letakart holttestet

De ez még nem minden!
– A férfi holttestét egy fehér lepedővel ezután letakarták, és mindenki arra számított, hogy azonnal jönnek érte. Az idő viszont csak telt, és nem történt semmi! Nem sokkal délután 4 előtt néztem az órámra, és 6 órakor még mindig ott feküdt a hulla a folyosón. Mintha senkit nem is érdekelt volna, pedig egy pszichiátriáról beszélünk, tele sérült lelkületű beteggel. Fogalmam sincs, hogyan engedhették meg mindezt?!


A felvételeken jól látszik, hogy a folyosó kellős közepén feküdt a holttest, amit az arra járóknak kerülgetni kellett!Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy a kislányomnak ezt végig kellett néznie. Hisz Ő még kicsi, nem tudja még a dolgokat úgy mint mi felnőttek. Természetes, hogy felzaklatta a dolog.. Azóta nem is tud aludni szegényke normálisan.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!