Header Ads

Az utaskísérő azonnal tudta, hogy nagy a baj, amikor elolvasta a rejtélyes üzenetet, amit a fiatal lány hagyott, a repülőgép mosdójában - Ez az egy szó állt benne!

Az utaskísérő azonnal tudta, hogy nagy a baj, amikor elolvasta a rejtélyes üzenetet, amit a fiatal lány hagyott, a repülőgép mosdójában - Ez az egy szó állt benne!

Sheila Frederic az Alaskan Airlines repülőgép társaságnál dolgozik. Nagyon sokfajta utassal találkozott már az évek során. Az egyik alkalommal, a San Francisco-ba tartó járaton valami furcsa dologra lett figyelmes.

Az Independent az írja, hogy Sheila többször is elment a repülőgépen egy pár mellett. A férfi középkorú volt, jól öltözött, a mellette ülő lány elég fiatal és szőke volt, gyűrött ruhát viselt.

Mikor Sheila elment mellettük a lány annyira belenézett a szemébe minta mondani szeretett volna valamit. Látszott, hogy valami nagyon nincs rendben, rettenetesen meg van rémülve de egy szót sem szólt.A lány egyszer csak felállt és kiment a wc-re, de már előtte Sheila betett egy tollat és papírt, abban reménykedve, hogy a lány majd üzenetet hagy neki.

Miután a fiatal lány kijött a wc-ről, Sheila bement és megnézte a papírt, ez állt rajta: Segítsen!Sheila azonnal jelezte a pilótának, hogy valami nincs rendben. A pilóta értesítette a San Francisco-i reptéri rendőrséget.

A leszállás után, a férfit azonnal le is tartóztatták. Mint később kiderült, a fiatal lányt két hónappal korábban rabolták el azzal a céllal, hogy Mexicóba viszik és ott munkára kényszerítik majd.Az eset után néhány héttel Sheilát felhívta a lány és családja, megköszönték neki a segítséget. Ma, több év után is tartják a kapcsolatot Sheilával. A lány hosszú orvosi kezelés eredményeképpen jobban van és fel tudta dolgozni a történteket, írta az Independent.

Sheila azóta repülős nagykövet lett, ami azt jelenti, hogy külön kiképzést kapott arra, hogyan kezeljék az emberrablás-gyanús szituációkat. Sőt, még a határőrökkel is együttműködik, hogy megelőzhessék az emberrablásokat.

Oszd meg ismerőseiddel, ha szerinted is hősies cselekedet volt, amit Sheila tett!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!