Header Ads

Én tényleg soha nem szoktam a Facebookra írni és ezek után sem szeretnék, de Emellett már nem tudok szó nélkül elmenni......

Én tényleg soha nem szoktam a Facebookra írni és ezek után sem szeretnék, de Emellett már nem tudok szó nélkül elmenni.....
Kedves mindenki! Sziasztok!

Én tényleg nem szoktam semmit írni a Facebookra, és ezután sem szeretnék, de ez a bejegyzés egy mélységesen megbántott ember tehetetlen dühe, az enyém! Történt ugyanis, hogy éjszaka sajnos be kellett vinnem a kisebb lányom a gyulai gyermekkórházba, ahol a képen látható félig megtisztított répát kapta reggelire.

Amikor ma a saját felelősségemre elhoztam a gyermeket, mivel azt gondolom, hogy én tudok adni neki normális ételt és emberhez méltó környezetet, egy magát orvosnak tituláló nő, mint az állattal, úgy beszélt velem.

Én nem politizálok, szenvedett épp eleget a családom a korábbi diktatúrák miatt, megtanították, hogy jobb ha csendben maradunk. Ez a lecke édesapám életébe került. Azonban, most én is csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, hogy elég volt!! Ha minden más fontosabb, mint a gyermekeink egészsége, akkor én sem maradok csendben...Én azt kívánom mindenkinek, akik arról tehetnek, hogy ez az ország idáig jutott, hogy hátralevő életükben, csak répát ehessenek!

Üdvözlettel: Andrea


Forrás

Ha egyetértesz, kérlek oszd meg ismerőseiddel ezt a cikket!
loading...